Ciki így csizmát hordani?
Nem, dehogy.
Nekem is kicsi lábam van (37, miközben 170cm magas vagyok), de szerintem aranyos, ha egy nőnek kicsi a lába, pici cipők :D
Arra mondják csak, hogy nem előnyös a hosszúszárú/combcsizma, aki alacsony (150-155cm), és rövidek a lábai. Semmi köze a cipőmérethez.
A kérdező alacsony, első!
Ha cikinek érzed, akkor a legtökéletesebb öltözetben sem érzed jól magad. Amit meg szívesen viselsz, akkor is jó, ha mások szerint nem előnyös.
Úgy egyébként a kis termetet optikailag nyújtó öltözék az előnyös.
Lapos sarkú csizma neked nem előnyös. Ha térd fölé ér, olyan hatása lehet, mintha belecsúsztál volna. Jobb választás a nem túl magas sarkú bokacsizma.
De mint írtam, viseld azt, amiben jól érzed magad.
3, a 165cm szerintem már nem minősül alacsonynak, 165-170 cm körül alakul női átlagmagasság.
De rendben, talán a combcsizma mégiscsak előnyösebbb 170cm+.
De egy átlag lapostalpú, térd környékig érő csizma továbbra sem hat groteszknek egy ilyen magasságú nőn 8szerintem9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!