Szerintetek ciki, hogy 13 éves lány létemre nem szeretem a sok kis, mint például JB, meg a onedirection meg ezek, hanem inkább Metallica, Megadeth, Guns'N'Roses meg ezek?
Nem ciki. Én is a GN'
R-t hallgatom osztályfőnöki órán :D
Bár a mi osztályunkban is egyedül én hallgatok ilyen zenéket, a többiek mind rap-et meg dupstepet hallgatnak, vagy egyáltalán semmit...
14/F
(Előző vagyok) Egyébként ha zenéről van szó én is rögtön el vagyok zavarva ,mert én hülyeséget hallgatok ,meg mi az a csörömpölés stb. Mindig viszem magammal az mp4-et ,kizárom őket és nem is gondolkodok rajta.Oké hallgassák ami nekik jól esik ,de én nem sz*roztam le.Engem csak ez zavar az egész dologban ,hogy rögtön nekem esnek.De másról mindig beszélgetünk ,a véleményemet kikérik.Egyszerűen csak a zene témába nem invitálnak be.De ez nem ciki ,mindenkinek meg van a saját ízlése.
(Amúgy 14/L)
Naaa, azért akkor vannak lányok, akik normális zenét hallgatnak :D
3-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!