Szerintetek ciki, hogy 13 éves lány létemre nem szeretem a sok kis, mint például JB, meg a onedirection meg ezek, hanem inkább Metallica, Megadeth, Guns'N'Roses meg ezek?
Kicsit azért gáz ;)
Én 2012 nyarán naon imádtam a one direction-t. Volt egy barátnőm akit én csak wölfély-nek hívtam vele mindig arról álmodoztunk hogy a one direction-al szexelünk. De mind1 most ez :D
Amiket felsoroltál nekem nem tetszenek úgyhogy szerintem ciki. amúgy meg ezt neked kell tudnod hogy mit tatrasz cikinek (vagy mi)
Figyelj nem ciki, sőt pacsi! Én is pont ilyen vagyok, csak én a metál mellett a rockot és a punkot is szeretem :) Amúgy meg ha itt most azt mondaná két k_csög, hogy ciki, az ne befolyásoljon már téged! És különben is, nem kell mindig adni mások véleményére, főleg nem így név és arc nélkül. Az ízlésedet nehogy csak a divatmajom kis buznyákok és p_csák miatt megváltoztasd, nem is tudnád, maximum elnyomhatnád. A kiközösítéssel ne törődj, majd biztos találkozol valakivel, aki leszarja, hogy mit hallgatsz, és a személyiséget érdekli, vagy valakivel, aki ugyanolyan zenét hallgat, mint te, vagy én :)
13/L (most leszek 14)
Én ugyan így vagyok. De leszaeom ki mit. Simán hordok Guns-os pólót,cipőt, táskát. Csak éppen nem JB vagy a One Direction van rajta, szerencsére. Amúgy meg mondják hogy jujj milyen jól néz a Dzsásztin meg a többi melegszendvics. Láttátok már a fiatal Axl képét? Na ő helyes, meg legalább van egy saját stílusa. Mert ezek a mai un. pávák vagy mik hát nem hasonlítanak csak a...
Mondja már elnekem valaki Justin Bieber mikor lesz olyan legenda mint Axl Rose vagy James Hetfield? Vagy a One Direction olyan mint az Iron Maiden ? Soha!
egyáltalán nem ciki, hogy te ilyen zenéket hallgatsz. nem kell hallgatni az olyan kis majmokra, akik ezt állítják. nekem a kedvenc együttesem a Megadeth, de a Guns'N'Rosest is nagyon szeretem. de sorolhatnám az Ac/Dc-t vagy Ozzy Osbourne-t, ami mindig is jó zene volt és lesz is.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!