Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy 13...

Szerintetek ciki, hogy 13 éves lány létemre nem szeretem a sok kis, mint például JB, meg a onedirection meg ezek, hanem inkább Metallica, Megadeth, Guns'N'Roses meg ezek?

Figyelt kérdés
mert az osztályomba mindenki skrilexet, meg JB-t hallgatja és nekem egy picit kiközösítenek vagy legalább is úgy érzem. mit tegyek? Nem akarok lemondani ezekról a zenékről, de nem akarok kiközösítve lenni?

2013. márc. 7. 15:57
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
5%

Kicsit azért gáz ;)

Én 2012 nyarán naon imádtam a one direction-t. Volt egy barátnőm akit én csak wölfély-nek hívtam vele mindig arról álmodoztunk hogy a one direction-al szexelünk. De mind1 most ez :D

Amiket felsoroltál nekem nem tetszenek úgyhogy szerintem ciki. amúgy meg ezt neked kell tudnod hogy mit tatrasz cikinek (vagy mi)

2013. ápr. 17. 16:52
 32/38 anonim válasza:

Figyelj nem ciki, sőt pacsi! Én is pont ilyen vagyok, csak én a metál mellett a rockot és a punkot is szeretem :) Amúgy meg ha itt most azt mondaná két k_csög, hogy ciki, az ne befolyásoljon már téged! És különben is, nem kell mindig adni mások véleményére, főleg nem így név és arc nélkül. Az ízlésedet nehogy csak a divatmajom kis buznyákok és p_csák miatt megváltoztasd, nem is tudnád, maximum elnyomhatnád. A kiközösítéssel ne törődj, majd biztos találkozol valakivel, aki leszarja, hogy mit hallgatsz, és a személyiséget érdekli, vagy valakivel, aki ugyanolyan zenét hallgat, mint te, vagy én :)

13/L (most leszek 14)

2013. máj. 14. 12:45
 33/38 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok. De leszaeom ki mit. Simán hordok Guns-os pólót,cipőt, táskát. Csak éppen nem JB vagy a One Direction van rajta, szerencsére. Amúgy meg mondják hogy jujj milyen jól néz a Dzsásztin meg a többi melegszendvics. Láttátok már a fiatal Axl képét? Na ő helyes, meg legalább van egy saját stílusa. Mert ezek a mai un. pávák vagy mik hát nem hasonlítanak csak a...

Mondja már elnekem valaki Justin Bieber mikor lesz olyan legenda mint Axl Rose vagy James Hetfield? Vagy a One Direction olyan mint az Iron Maiden ? Soha!

2013. júl. 12. 12:33
 34/38 anonim ***** válasza:

Gyahajj!

Soha az életbe...

2013. júl. 12. 14:32
 35/38 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez a helyzet.....és egyáltalán nem ciki
2013. aug. 21. 22:11
 36/38 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, mert én is főképp ezeket hallgatom, és a lány osztálytársaim főleg popzenét és valami női DJ-ket hallgatnak. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha különbözik a zenei ízlésed tőlük, mert nem vagyunk egyformák.
2013. aug. 30. 17:45
 37/38 anonim válasza:
nem gáz! szerintem nagyon király és egyáltalán ne szégyelld, hogy ilyeneket hallgatsz. Én Beatles fan vagyok.. 13/L
2013. aug. 30. 19:02
 38/38 scki00 válasza:

egyáltalán nem ciki, hogy te ilyen zenéket hallgatsz. nem kell hallgatni az olyan kis majmokra, akik ezt állítják. nekem a kedvenc együttesem a Megadeth, de a Guns'N'Rosest is nagyon szeretem. de sorolhatnám az Ac/Dc-t vagy Ozzy Osbourne-t, ami mindig is jó zene volt és lesz is.

13/L

2013. szept. 7. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!