Elfogadható volt, hogy így mentem egy ballagásra?
Figyelt kérdés
Unokatesóm ballagása volt ma, és rendesen felvettem inget és egy rövid farmert, de mivel az egyik bokám sérülés miatt gipszben van (ilyen kék könnyített, amin nincs sarok, de lehet járni rajta és csak a bokám felettig ér), papucsban voltam. Emiatt elfogadható volt ez így, vagy egy kicsit jobban is megoldhattam volna, mert azért mégsem megy senki más papucsban egy ilyen eseményre.
13F
2018. máj. 5. 20:27
2/5 anonim válasza:
Elhiheted, hogy senkit sem érdekel.
3/5 anonim válasza:
Vannak helyzetek amikor nem a szép ruha az első. Hát a törött láb az törött láb. Fő a kényelem.
4/5 anonim válasza:
Pontosan. A törött láb az törött láb. Ilyenkor nem a divat az első :)
5/5 anonim válasza:
Sosem a divat az első. Mindig annak kellene prioritást élvezni, ami számunkra megfelelő, nem pedig annak, ami mások számára az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!