Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben menjek a MAI ballagàsra?

Miben menjek a MAI ballagàsra?

Figyelt kérdés

Sincsen ünneplō ruhàm, csak hosszù ujjú. Fogalmam sincs mibe kellene menni. Ingbe nem akarok. Most megyek majd vàsàrolni, linkelnétek felsôt, hogy milyet vegyek? Egy fekete farmerral gondoltam.

(Mar egyszer kiîrtam a kèrdèst, csak rossz kategôriäba.)

15\l

2018. máj. 4. 08:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
(nem az èn ballagàsom less)
2018. máj. 4. 08:17
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Inkább szoknya, valami kis blúzzal. És akkor lesz masik alkalomra is már.
2018. máj. 4. 08:35
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon érdekelhet a dolog ha az utolsó pár órában jössz rá, hogy nincs mit felvenned.
2018. máj. 4. 08:48
 4/13 A kérdező kommentje:
És milyen blúz lenne Jo?
2018. máj. 4. 08:51
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Amilyet találsz, és jó is rád, és amiben jól érzed magad; és szívesen viselnéd; kényelmes is meg szép is; és lehetőleg nem a legdrágább 20000 Ft-os vagy mégtöbb:D Szerintem. :) Szal legyen ízléses, és legyen a méretedben; és kényelmes is legyen. :)
2018. máj. 4. 10:00
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Mivel most hétfõn kaptuk Meg a meghívót, igy csak ma érnék rá...

2018. máj. 4. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
48%

Mivel nem a te ballagésod ezért majdnem mindegy mibe mész. Valami kis ruha vagy szoknya egy blúzzal.

Miért kéne fekete nadrág meg fehér ing? Nem is értem.

2018. máj. 4. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

Hiába tőrlitek ki én is megszoktam kapni a hrlyesírási oktatást másoktól de azokét érdekes módon nem tőrlik...

Szóval, elöszőr nyelvtanórára menjél!

2018. máj. 5. 17:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Akkor leírom megint a válaszom én is.

Tableten írtam, kicsi cucc. Mivel alapból angol, így mindet kijavította valami hülyeségre.

Nincsen ékezet rajta. Volt vagy 15 perc, mire bepötyögtem, de direkt tettem rá ékezetet.

Nem hiszem el, miért van mindenhol egy nyelvtannáci? Téged ez tesz boldoggá? Szánalmas életed lehet, ha csak ebben leled örömöd...

2018. máj. 5. 19:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Ja igen, és ha már itt tartunk drágám...

*törlik

2018. máj. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!