Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik bikinim lenne nyerőbb...

Melyik bikinim lenne nyerőbb szerintetek ha fiúzni, csábítani szeretnék?

Figyelt kérdés
Tudom nem a bikinin múlik nagyrészt és szerintem a külsőmmel is elégedett lehetek de szerintem a csomagolás is sokat számít:)Tavasszal meg nyáron is megyünk majd a balatonhoz,külföldre is(olasz,görög)így többen a suliból,fiúk-lányok vegyesen,meg majd megyek egykét nagyobb fesztiválra is megyek már idén:)Az ilyen helyekre mint tengerpartra,tópartra,fesztiválra melyik bikinim lenne a nyerőbb szerintetek?Van egy kék-párducmintás színű bikinim,egy full pink színű és egy félig fekete,félig leopárdmintás színű bikinim:)Ha mutatok képet akkor tudnátok segíteni a választásban?:)Előre is köszi:)
2018. ápr. 26. 23:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam.
2018. ápr. 28. 06:00
 22/26 anonim válasza:
Én sem kaptam..nem értem miért ír ki ilyen kérdést ha lusta képet küldeni
2018. ápr. 28. 06:20
 23/26 anonim válasza:
Kép?
2018. ápr. 28. 11:28
 24/26 anonim válasza:
Szivesen segitek;) kuldheted a kepet ha ugy gondolod!:)
2018. máj. 15. 18:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam.
2018. máj. 15. 18:35
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem a bikini nyerő, hanem aki benne van. Legnyerőbb akkor leszel, ha otthon hagyod a bikinit.
2018. máj. 15. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!