Melyik bikinim lenne nyerőbb szerintetek ha fiúzni, csábítani szeretnék?
Figyelt kérdés
Tudom nem a bikinin múlik nagyrészt és szerintem a külsőmmel is elégedett lehetek de szerintem a csomagolás is sokat számít:)Tavasszal meg nyáron is megyünk majd a balatonhoz,külföldre is(olasz,görög)így többen a suliból,fiúk-lányok vegyesen,meg majd megyek egykét nagyobb fesztiválra is megyek már idén:)Az ilyen helyekre mint tengerpartra,tópartra,fesztiválra melyik bikinim lenne a nyerőbb szerintetek?Van egy kék-párducmintás színű bikinim,egy full pink színű és egy félig fekete,félig leopárdmintás színű bikinim:)Ha mutatok képet akkor tudnátok segíteni a választásban?:)Előre is köszi:)2018. ápr. 26. 23:26
1/26 anonim válasza:
Leírás alapján nehéz, küldj képet privátban vagy tedd ki ide és akkor mindenki látja.
3/26 anonim válasza:
A pink biztosan rád irányítja a figyelmet, különösen, ha neonszínű, fluoreszkálós. A két másik, a párduc meg a leopárd azt sugallja, milyen vadmacska vagy. Nem foglal sok helyet, mind elvinném. Tudod váltogatni.
Képet szívesen megnézek.
4/26 anonim válasza:
Küldhetsz képet, hogy ha szeretnéd.
24/f
7/26 anonim válasza:
Kép alapján mindenképpen könnyebb lenne!
8/26 anonim válasza:
Szia!nekem is küldj!véleményezlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!