Ez nagyon gáz? Átlátszik a pólómon a mellbimbóm
Szia!
Szerintem egyátalán nem ciki, hiszen a mellbimbó is egy testrész. :)
Aki emiatt megszól Téged, eléggé gyerekes viselkedést tanusít.
Nyugodtan viselj pólót, ne takargasd magad pulóverrel.
Szép napot!
18/L
Nem tudom, hogy a korosztályodban gáznak számít-e, éretlenebbül állnak hozzá gondolom. De általánosságban véve nem gáz. Sőt, manapság egyre kevesebb dolog gáz. :D
Ha nagyon zavar akkor ebayen lehet venni bimbótapaszt, az eltakarja. De az szerintem jóval gázabb kategória, mint hogy csúcsos.
Nekem is átlátszik, hord kicsit vastagabb, sűrűbb szövésű felsőket.
Amúgy én leszarom, kicsi a mellem, sok melltartó nagy rá, úgyhogy pont nem érdekel, hogy átüt...
Már vagy egy hónapos kérdés, de azért válaszolok, ha nem baj. Vettem, hogy fiú vagy :)
Én nőnemű vagyok, de a mellem konkrétan nem nőtt ki, csak a mellbimbóm alakja lett "csúcsos", úgyhogy van valami hasonlóság a problémában. (bár én kitömhetem a melltartót ha akarom)
Egyrészt tényleg nem feltűnő pólón át a csúcsos mellbimbó, vagy legalábbis nem annyira, mint amikor magadat nézed a tükörben vagy a fotókon, mivel te tudod, hogy hol van a hiba, ezért akkor is látod, ha amúgy nem látszik.
Bimbótapaszt ne vegyél szerintem férfiként fura, másrészt undorító dolog, harmadrészt próbáltam (nxáron), megizzadtam, leesett. Reménytelen.
Pulcsit meg ne hordj kérlek kánikulában, vagy legalább ne ilyen baromság miatt, bár igazad van, ha hőgutát kapsz, összeesel és meghalsz, az is egyfajta megoldás a problémára :) de azért inkább találjunk ki mást.
Ha nem tudod túltenni magad rajta, akkor hordj ilyen vastagabb szövetű pólóingeket pl, meg az is működik, ha olyan pólót veszel fel, aminek a mellrészén fenn valami nyomott minta van, vagy akár az egész elején. Az nem csak hogy kevésbé áttetsző, de tereli is a figyelmet elfele. Meg mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy férfiben is van ilyen szabás, de vegyél fel olyan inget is, aminek mindkét oldalt van a mellrészénél ingzsebe.
ne vegyél fel, ha zavar, hogy átüt a mellbimbód, testhez álló pólókat, nagyon vékony anyagú világos felsőket (legyen sötét, ha vékony az anyag nagyon).
Remélem tudtam valamit segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!