A bikini felsőm rózsaszín es átlátszik a mellbimbóm. És ezert nagyon kellemetlenul erzem magam a strandon. Hogyan tudnám megcsinalni h ne látszon?
Szerintem nem cserélik. Ha cserélnék azt is max 3 napig ha jól tudom, de tudod mit küldj egy képet és megmondom,gáz e hogy látszik ;).
Komolyságra visszatérve vegyél egy másikat.
Háromnapos szabály már nagyon régen nincs, csak szólok. Nem is erre vonatkozott. Testtel közvetlenül érintkező ruhadarabot soha, sehol, semmi módon nem cserélnek (fehérnemű, hálóruha, fürdőruha).
A termék nem hibás, ruházatra egyébként sem létezik garancia. Így jártál.
Olvastam egyszer, hogy egy vallásos csaj több millió márkára perelte az üzletet Németországban, hasonló okból. Meg is nyerte. Nálunk káron szerzés nem létezik, legfeljebb az árát kaphatnád vissza. A per kimenetele kétséges. Ha nem nyered meg, minden költség a tiéd, ami több százezer forint is lehet.
A még mindig tartó válság viszont arra kényszeríti a kereskedőket, hogy rugalmasak legyenek, s jogtalan reklamációkat is "benyeljenek". Próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!