Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átlátszik az egyik nadrágom...

Átlátszik az egyik nadrágom totálisan. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy fekete,passzos leggings-et vettem. Több dologban is csalódtam,mikor először a "rendes életben" vettem fel,magyarán hordtam. Mikor az üzletben felpróbáltam,akkor közel sem volt ilyen passzos,amikor viszont ma próbáltam magamra ráncigálni,akkor ez szinte lehetetlen volt,pedig 2 nap alatt nem híztam semmit. Elől,a nemi szervemnél,és hátul a fenekemnél is szörnyen bevágott. És ha ez még nem lenne elég,olyan átlátszó volt,hogy az valami hihetetlen. Mikor egyszerűen csak futottam,és nem csináltam semmi extra dolgot,a bugyim színe,formája,mindene totálisan átlátszott. Nem mertem leülni,leguggolni benne,mert tudtam,hogy kb. a p****ba totálisan belátnának a mögöttem álló fiúk. Erre még egy lapáttal dobott az is,hogy futás közben végig mögöttem jöttek a fiúk,és azt elemezték,hogy milyen színű a bugyim,hogy milyen fazonú,és egyéb "kellemes" dolgokról,úgy,hogy szinte ordítva tették mindezt,én pedig tőlük kb. 1,5 méterre voltam.

Mikor a boltban láttam magamon,nem tűnt kicsit sem átlátszónak,bár az lehet,hogy a rossz fényviszonyok hibája volt.

Most mit csináljak? A nadrágot ki nem akarom dobni,meg szeretném is használni,ha nem lenne ilyen selejt.

Kérlek adjatok tanácsokat!

2018. jan. 8. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél rá egy olyan kicsi melegítő szerű sportnacit.
2018. jan. 8. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom arra már nincs lehetőség, hogy visszavidd?! Én is jártam így, ugyanilyen volt az a leggings mint a tied. Engem is hasonló atrocitás ért mint téged. Nekem azok után nem volt kérdés, hogy soha, de soha többet nem veszem fel utcára, mert nagyon ribis. Én ezt itthon használom csak, ajánlom ezt neked is, vagy ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá, hogy felvedd utcára valami olyan hosszított felsővel vedd fel ami a feneket, meg a nemi szervet takarja.
2018. jan. 8. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Na most képzelj el hasonló helyzetben egy férfit. Őellene azonnal közszemérem sértési eljárást foganatosítanának.
2018. jan. 8. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Nem árt ha tudsz pár infót a leggings nadrágról

"A leggings nem nadrág. A leggings harisnya. Ugye senki se indulna el otthonról félmeztelenül?

és itt a 8 szabály..

[link]

Egyébként ha nem akarsz további kínos jeleneteket akkor vagy cseréltesd ki, vagy csak otthon tornázz benne vagy használd harisnyakként.

2018. jan. 8. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Harisnyakent, vagy pizsi nacikent jol funkcionalhat meg.
2018. jan. 9. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!