Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Push-up melltartó 15 évesen...

Push-up melltartó 15 évesen kicsi mellekre?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, idén fogom tölteni a 16-ot, de sajnos nagyon kicsi a mellem. Eddig normál, vékony szivacsos melltartókat hordtam, de most már megelégeltem, hogy mindenki megbámul (rossz értelemben, hogy mennyire nincs mellem) és vettem egy push-up -os melltartót. Félreértés ne essék, nem olyat, amitől vagy öt számmal nagyobbnak tűnik a mellem és nem is pakolnám ki közszemlére, egyszerűen csak normál módon/körülmények között használnám.

Egyébként genetika miatt ekkora méretűek, édesanyámnak is kicsik voltak, mindaddig, amíg el nem jött a szoptatás ideje.

Szerintetek nagyon rossz ötlet lenne, ha most elkezdném használni?

2018. ápr. 22. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #10-es harcias leányzó!

Először is kár magas lóról indítanod, mert pont te nem olvastad el a 2. bekezdésem 2. mondatát. A kedvedért idézem:

"Vagy ha így jobban állnak rajtad a ruhák, akkor is bátran vegyél alá push-upot. "

Szerinted ez miről szól, ha nem a ruhák kinézetéről?

Másodszor pedig nem neked válaszoltam, mert nem te vagy a kérdező. Tedd túl magad rajta, hogy a véleményed nem veszem figyelembe.

Harmadszor pedig a kérdező nem írta a kérdésében, és annak kifejtésében sem, hogy milyen jellegű a probléma a kicsi melleivel. Tehát akár az is lehet, hogy a ruhák problémásak, de akár az is hogy a fiúkkal kapcsolatban vannak gondjai, és akár lehet teljesen más jellegű is. Mivel ezt nem írta, ne kelljen már nekem kitalálnom, és legfőképpen a jó szándékú válaszom miatt ne vonjon ezért felelősségre senki, de legfőképpen te nem. Neked ugyanúgy nincs halvány fingod sem, hogy mire irányult pontosan a kérdés.

Maradjunk annyiban, hogy majd a kérdező elmondja a problémájának a gyökerét, ha úgy gondolja. De addig is, bölcsebb maradhattál volna, ha csendben maradsz, mert az a fajta mentalitás, amit te képviselsz, sokkal taszítóbb, mint bármi más.

További szép napot! :)

2018. ápr. 24. 01:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Hajaj...

Nem kérdőjeleztem meg a segítő szándékodat, nyilvánvalóan úgy érzed, hogy a Kérdező jobban érzi majd magát, ha leírod, hogy egyes férfiaknak ez jön be.

Csakhogy engem borzasztóan irritál az a tipikus férfi hozzáállás, ami minden ilyen jellegű kérdés alatt megjelenik. Éspedig, hogy a kedves urak alapból úgy futnak neki, hogy "egy nő csak azért akar jól kinézni, hogy nekünk tetszen". Hát nem. :D Mostmár nem tudok szó nélkül hagyni egy ilyet, igazán sajnálom hogy szerintem nem a férfiakért van minden.

Lehet, hogy egyeseket zavar ez az igazság, de hát az már igazán nem az én problémám.

A válaszomat pedig nem kifejezetten neked címeztem, hanem a később megjelent újabb férfiúnak. Alapból nem értem, miért akarnak férfiak hozzászólni nőket érintő kérdéshez, de ez már szintén nem rám tartozik. :D

Remélem sikerült tisztázni a félreértéseket és minden sértett lélek megnyugodott.

2018. ápr. 24. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi van 82%-os, nem kaptad meg az esti adagodat? :D
2018. ápr. 25. 15:46
 14/14 Harukoo válasza:
szia! nálam is probléma volt és 14-15 éves koromig azt hordtam és megelégeltem! A fiúkat nem érdekli, hogy hányas a mell méreted! Már rengeteg fiú baráto is mondta nekem hidd el igaz!
2020. máj. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!