Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon kicsi a mellem, mit...

Nagyon kicsi a mellem, mit vegyek fel? 14 éves vagyok, tudom, hogy rengeteg időm van még.

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen találok olyan helyeket ahol lenne nekem megfelelő méretű melltartó. A-nak a legkisebbje. Viszont a top nem jó, nagyon átlátszódik. Valaki tud olyan boltokat vagy internetes oldalakat ahol tudnék ilyet találni?

2016. jún. 11. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok ezzel,es tudom kicsit cink de en kinaikban lattam kis meretu melltartot es a minosege is jo,nem is olyan draga.
2016. jún. 11. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:

1-es,abban mi a cink,ha kínaiban vásárolsz?

Én majdnem minden ruhámat ott veszem,szerintem egy csomó jó cuccot ki lehet ott fogni.

Egyébként van olyan topp,amiben van egy kis bélés,így nem látszik át és még egy kicsit nagyobb is lesz tőle a melled.

2016. jún. 12. 02:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet már kapni szivacsos topokat, sportmelltartót, egyik sem látszik át. De gyerekmelltartóból vannak kicsik is. A-nál kisebb felnőtt melltartó nincs.
2016. jún. 12. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!