Melltartó problémák, horjak?
Mi zavar? Ha az, hogy a többiek nem azt hordanak, az nem olyan jó ok. Ha sport közben zavar, akkor vegyél sportmelltartót. Ha a mellbimbó zavar, akkor arra alkalmas a melltartó. Illetve ha tényleg zavar a melled napközben.
Ezt szerintem egy férfi nem tudja eldönteni, de ha neki kell megvenni, akkor érthető.
Szerintem nem az apukádnak kéne ezt eldöntenie, hiszen ezt te érzed. Nekem is ekkora a mellem, én nem hordok szivacsos melltartót, mivel kényelmetlennek találom a mindennapokra, de persze ez a te döntésed. :)
Egyébként a c&a-ból(a gyerekosztályról) van két nagyon kényelmes melltartóm (az átlátszóbb felsőimhez azokat hordom), van bennük szivacs is, de eggyáltalán nem feltűnő+ merevítő nélküliek és akkora méretben is kaphatók mint amit leírtál.
Sok sikert! :)
Nekem is ekkora mellem volt ennyi idosen, most meg 18 vagyok es 70/D
Ne aggodjal. Plane, hogy sok felnott nonek sincs ennel nagyobb, az se gaz. Miert lenne? Amirol nem tehet az ember, az nem gaz sose. Genetika, ugyanugy mint a hajad szine, a magassagod, az arcformad, minden... olyat se kerdez senki, hogy barna a hajam, gaz? Erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!