Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó problémák, horjak?

Réka20030616 kérdése:

Melltartó problémák, horjak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, 65/70A-s a méretem, elég kicsi melleim vannak, eddig toppot hordtam de mostmár szeretnék merevítő nélkűli melltartót hordani. Apa szerint nem kell még de szerintem igen mert már zavar egy kicsit ha toppot hordok.

2017. ápr. 25. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi zavar? Ha az, hogy a többiek nem azt hordanak, az nem olyan jó ok. Ha sport közben zavar, akkor vegyél sportmelltartót. Ha a mellbimbó zavar, akkor arra alkalmas a melltartó. Illetve ha tényleg zavar a melled napközben.

Ezt szerintem egy férfi nem tudja eldönteni, de ha neki kell megvenni, akkor érthető.

2017. ápr. 25. 16:24
 2/7 anonim válasza:

Szerintem nem az apukádnak kéne ezt eldöntenie, hiszen ezt te érzed. Nekem is ekkora a mellem, én nem hordok szivacsos melltartót, mivel kényelmetlennek találom a mindennapokra, de persze ez a te döntésed. :)

Egyébként a c&a-ból(a gyerekosztályról) van két nagyon kényelmes melltartóm (az átlátszóbb felsőimhez azokat hordom), van bennük szivacs is, de eggyáltalán nem feltűnő+ merevítő nélküliek és akkora méretben is kaphatók mint amit leírtál.

Sok sikert! :)

2017. ápr. 25. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. ápr. 25. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
H&m ben is vannak melltartók kisebb mellre, amik kényelmesek, és nem olyan merevek
2017. ápr. 25. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek 13 évesen nem gáz a 65/70A-s melltartó?
2017. ápr. 25. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ekkora mellem volt ennyi idosen, most meg 18 vagyok es 70/D

Ne aggodjal. Plane, hogy sok felnott nonek sincs ennel nagyobb, az se gaz. Miert lenne? Amirol nem tehet az ember, az nem gaz sose. Genetika, ugyanugy mint a hajad szine, a magassagod, az arcformad, minden... olyat se kerdez senki, hogy barna a hajam, gaz? Erted.

2017. ápr. 26. 13:13
 7/7 Ella G. válasza:
Hordjàl lègyszíves. A mèret pedig nem igazàn szàmít, a formàja fontosabb. Ès ne làtszódjanak a bimbók mert az gàz..
2017. ápr. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!