Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó viselésekor ezek a...

Melltartó viselésekor ezek a problémák mit takarnak?

Figyelt kérdés
1. melltartó merevítője oldalt kiáll s bökdösi a kart/hóaljat... 2. kidudorodik/kibuggyan a kosárból a mell. Kicsi a melltartó vagy kosár kicsi?? Vay hogy lehet kényelmeset s jót találni?
2013. ápr. 24. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:

1. nagy hátban pl.: ha 75-ös, akkor válts 70-esre

2. kicsi a kosár pl.: ha A-s, próbálj B-st

2013. ápr. 24. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ezek együtt jelentkeznek többedik használatkor vagy mosás után, akkor tipikusan megnyúlt egy kicsit a merevítő, és nem a helyén van, és ahogy megnyúlt, laposabban áll a kosár. Nekem a tescoban vásárolt melltartóim csinálják ezt, kb. két hónap után.

De az is lehet, hogy nem a te alakodra való a melltartó, lehet az is, hogy pl. túl nagy a körmérete alul. Ha van rá mód, próbáld fel a melltartót, mielőtt megveszed.

2013. ápr. 24. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Többedik mosás után kezdte el most ezt "csinálni". Hát akkor veszek újat:( Köszönöm a segítséget.
2013. ápr. 24. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
A merevítőt be szoktam varrni (elég soknak kijön), viszont ha kibuggyansz belőle biztos, hogy nem jó a méret. Mérd le magad, nézd meg táblázatban mekkora kellene rád és olyat próbálj fel.
2013. ápr. 24. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van B-s melltartóm, amiből egyszer csak azt vettem észre, hogy kibuggyanok... pedig mindig is B-s mellem volt.. aztán utánaszámoltam, és kiderült, hogy azért, mert már D-snek felel meg. :D Amúgy nekem is volt már, hogy kijött a merevítő, az egyik oldalon teljesen, elszakadt a varrás és ott kibújt :( Szóval szerintem nagyobb kosarasat próbálj meg, meg neten kalkulátorokat, hogy kb milyen méret is lenne jó neked.
2013. ápr. 24. 17:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem a vas nem jött ki az anyagból, egyszerűen csak eláll oldalra valami miatt. Próbáltam legbelsőbe rakni, hogy szorosabb legyen hátba, de úgy is. Köszönöm a netes kalkulátor ötletet, megpróbálom. Holnap szabad napos leszek, lehet veszek újat.

Köszi mindenkinek a segítséget:)

2013. ápr. 26. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Vagy rossz minőségűt vettél, vagy mosásnál/szárításnál/tárolásnál jobban kellene vigyázni rá, hogy ne deformálódjon. (vagy mindkettő egyszerre)

Ha rossz a méret, az nem segít, hogy rövidebbre veszed, mert alapból a kosár esik rossz helyre.

Amúgy ha nem sikerül jót találni, érdemes a fehérnemű boltban segítséget kérni az eladótól. Eddig nagyon-nagyon pozitív tapasztalataim voltak velük, ha nem vagy szégyellős és megmutatod a felpróbált melltartót, akár pólón át is, látja milyet lenne érdemes próbálnod. (legalábbis hozzáértő és normális eladó)

2013. ápr. 26. 13:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Tegnap szabadnapos voltam, direkt ilyen fehérnemű boltba mentem. Köszönöm az ötletet. Tényleg sok segítséget kaptam. Kicsi volt a régi kosár s melleim viszont nagyok s lógósak:( (bár ezt eddig elfelejtettem írni, bocsi kimaradt) Megkaptam a pontos választ az okokra. Sikerült végre jót vennem. Kényelmes végre:) Az volt a gond, hogy a melleim lógnak, s amikor felfogja a melltartó, a mell kinyomódik a kosárból, mert kicsi a kosár s nem fér bele s kilöki a merevítőt is oldalra. 85 DD-st hordtam eddig s kiderült F-es a méretem. Köszönöm a segítséget s az ötlet.
2013. ápr. 28. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy Neked is pozitív tapasztalatod volt velük. :)

Én lepődtem meg a legjobban,amikor tapasztaltam milyen kedvesek és segítőkészek szoktak lenni.

2013. ápr. 28. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!