Melltartó viselésekor ezek a problémák mit takarnak?
1. nagy hátban pl.: ha 75-ös, akkor válts 70-esre
2. kicsi a kosár pl.: ha A-s, próbálj B-st
Ha ezek együtt jelentkeznek többedik használatkor vagy mosás után, akkor tipikusan megnyúlt egy kicsit a merevítő, és nem a helyén van, és ahogy megnyúlt, laposabban áll a kosár. Nekem a tescoban vásárolt melltartóim csinálják ezt, kb. két hónap után.
De az is lehet, hogy nem a te alakodra való a melltartó, lehet az is, hogy pl. túl nagy a körmérete alul. Ha van rá mód, próbáld fel a melltartót, mielőtt megveszed.
Nekem a vas nem jött ki az anyagból, egyszerűen csak eláll oldalra valami miatt. Próbáltam legbelsőbe rakni, hogy szorosabb legyen hátba, de úgy is. Köszönöm a netes kalkulátor ötletet, megpróbálom. Holnap szabad napos leszek, lehet veszek újat.
Köszi mindenkinek a segítséget:)
Vagy rossz minőségűt vettél, vagy mosásnál/szárításnál/tárolásnál jobban kellene vigyázni rá, hogy ne deformálódjon. (vagy mindkettő egyszerre)
Ha rossz a méret, az nem segít, hogy rövidebbre veszed, mert alapból a kosár esik rossz helyre.
Amúgy ha nem sikerül jót találni, érdemes a fehérnemű boltban segítséget kérni az eladótól. Eddig nagyon-nagyon pozitív tapasztalataim voltak velük, ha nem vagy szégyellős és megmutatod a felpróbált melltartót, akár pólón át is, látja milyet lenne érdemes próbálnod. (legalábbis hozzáértő és normális eladó)
Örülök, hogy Neked is pozitív tapasztalatod volt velük. :)
Én lepődtem meg a legjobban,amikor tapasztaltam milyen kedvesek és segítőkészek szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!