Miért nem bírom elviselni a melltartókat, toppokat és társait?
A létező összes fajta melltartót kipróbáltam. A pántosak zavarnak, a sportmelltartó is, a merevítős pedig szúr középen, és egyszerűen zavar, hogy körülfog valami, és összenyom, ha nagyobb, akkor is zavar. Mit csinálhatnék? Ma is vettem kettőt, de azok is szúrnak középen.
16/L
nekem is ez volt a gond ... valami korulfogott mellemnel és nem bírtam...vettem body-t és láss csodát tartja vmi a melleimet és mégsem zavar ;) próbáld ki te is hátha bevalik...
17f
17/f??
de milyen az a body, az az egybe részes?
igen :) az az egybereszes....az egyreszes furdorucihoz tudnám hasonlítani a kinezetet...
17f
Mert gagyi melltartókat veszel. Sajnos én is kidobtam egy valag pénzt az ablakon, mire megtaláltam az igazit. Kínaiban nem érdemes venni melltartót, ezt már tapasztalatból tudom. Az összesből kijött a merevítő, bökte a mellkasom, vagy elállt, vagy szorított, ami úgy ahogy jó lett volna, az is 2 mosás után széthullott, kitágult stb, pedig volt amelyiket csak kézzel mostam drefttel, langyos vízben.
Ami nagyon bevált, az a Brubeck márka melltartója, nem szúr, nem bök, ultrapuha és baromi kényelmes, jól tart, szépen formáz, árban is elérhető kategória. Szivacsosok közül pedig a triumph ami bevált.
[link] ezt probald ki, nem is erzem szinte hogy rajtam van ;)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!