Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem bírom elviselni a...

Miért nem bírom elviselni a melltartókat, toppokat és társait?

Figyelt kérdés

A létező összes fajta melltartót kipróbáltam. A pántosak zavarnak, a sportmelltartó is, a merevítős pedig szúr középen, és egyszerűen zavar, hogy körülfog valami, és összenyom, ha nagyobb, akkor is zavar. Mit csinálhatnék? Ma is vettem kettőt, de azok is szúrnak középen.

16/L

2013. ápr. 20. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan melltartók amelyekben nincsenek kapcsok,merevítők és sportoláshoz vagy mindennapokban is tudod őket használni.Eleinte engem is zavart de utána kozzászoktam. Ha esetleg az zavar,hogy pont a mellednél fog körül valami akkor lehet,hogy a body-k kényelmesebbek lennének neked.
2013. ápr. 20. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem is ez volt a gond ... valami korulfogott mellemnel és nem bírtam...vettem body-t és láss csodát tartja vmi a melleimet és mégsem zavar ;) próbáld ki te is hátha bevalik...

17f

2013. ápr. 20. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:

17/f??

de milyen az a body, az az egybe részes?

2013. ápr. 20. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:

igen :) az az egybereszes....az egyreszes furdorucihoz tudnám hasonlítani a kinezetet...

17f

2013. ápr. 20. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert gagyi melltartókat veszel. Sajnos én is kidobtam egy valag pénzt az ablakon, mire megtaláltam az igazit. Kínaiban nem érdemes venni melltartót, ezt már tapasztalatból tudom. Az összesből kijött a merevítő, bökte a mellkasom, vagy elállt, vagy szorított, ami úgy ahogy jó lett volna, az is 2 mosás után széthullott, kitágult stb, pedig volt amelyiket csak kézzel mostam drefttel, langyos vízben.

Ami nagyon bevált, az a Brubeck márka melltartója, nem szúr, nem bök, ultrapuha és baromi kényelmes, jól tart, szépen formáz, árban is elérhető kategória. Szivacsosok közül pedig a triumph ami bevált.

[link]

2013. ápr. 21. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:

[link] nekem ilyesmi van, és ez jól tart, gond nincs vele, kényelmes és jól is áll :)

17f

2013. ápr. 21. 09:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De sajnos a pántos melltartók mind zavarnak. Esetleg valami kényelmes pánt nélküli?
2013. ápr. 21. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:

[link] ezt probald ki, nem is erzem szinte hogy rajtam van ;)

17f

2013. ápr. 21. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!