Hol lehet kisebb melltartókat kapni?
Figyelt kérdés
Mint 70/A vagy 75/A? Bárhol járok üzletekben sehol se látok egyet se... mindenhol B-töl kezdödik...2012. ápr. 10. 09:59
1/6 anonim válasza:
én megpróbálnék elmenni egy gyerekboltba
2/6 A kérdező kommentje:
Mint például? :)
2012. ápr. 10. 10:09
3/6 anonim válasza:
én nagyobb üzletekben próbálkoznék pl triumph,j.press,tezenis,de a New yorkerbe,H&M-be ilyenekbe szokott lenni általában A
4/6 A kérdező kommentje:
Az Ázsia centerben találtam egy 70/A-sat ami egész jónak tünt, fel is próbáltam és passzolt. Viszont most, hogy így járok többet benne itthon már úgy érzem, hogy nyomja nagyon a mellkasom... De lehet csak azért, mert nem vagyok hozzászokva még..
Majd H&M-be és NewYorkerbe benézek legközelebb, mert most csak feketét találtam.. :)
2012. ápr. 10. 16:46
5/6 jekyll-fan válasza:
nagyobb áruházakban keresd :) én 70-75 A és B között vagyok valahol, és simán találok, mikor keresek
6/6 anonim válasza:
Nekem pl a tezenisböl van de sztem a TESCOba is lehet kapni ill màr làtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!