Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha fiú létemre elkezdtem...

Gáz ha fiú létemre elkezdtem hordani női 15 denes üvegszálas harisnya nadrágot?

Figyelt kérdés

Farmer alatt hordom, leszeretném szegezni hogy nem vagyok meleg vagy ilyesmi, csupán jó komfort érzet miatt hordom. Nem vagyok meleg, nincsenek hajlamaim, csak kényelmes viselet. Más is hordja, és ha igen, mentek forgalmas helyen nem érzitek magatokat kényelmetlen helyzetbe hogy nadrág alatt van es úgy mentek emberek között?

19F ja és ismét leírom, nem vagyok meleg.

2018. ápr. 18. 21:52
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak kedvéért meg nöiesen..
2018. ápr. 23. 15:29
 42/45 anonim ***** válasza:
A nőknek csak a vonzó hapsik számítanak, és akivel összeillenek, akit meg szeret az ember, azt úgy fogadja el, ahogy van. Férfiaknak amúgy is mellékes majdnem a nők öltözete, szexi legyen, de úgy vannak, vagyok vele, hogy a ruha úgy is lekerül, kettesben vagy otthon lazán vagyunk.
2018. ápr. 23. 15:53
 43/45 anonim ***** válasza:
85%
17. Ez nem jött be, azt a kérdést én írtam ki anno, és remélem látod, h nem "kérdező kommentje"-ként jelenik meg. Szerintem Neked valami féle fóbiád van, és azt hiszed, ez 1-2 egyedi eset... Pedig nem az! Amint azt látod, jópáran vagyunk, akiket valamilyen formában izgat a harisnya. Ki hordja is, ki gyűjti, és még sorolhatnám.... Attól még, h neked nem jön be és gáznak tartod, attól még nem leszünk szar emberek. Én pl az análszexet tartom vissza taszítónak hapsi létemre, pedig mekkora kultusza van már manapság... De attől még nem fikázom le azokat akik rendszeresen űzik a szexualitás eme formáját, sőt volt olyan párom akinek a kedvéért olykor-olykor bele is mentem... Szóval, javaslom ítélkezz kevesebbet, és tartsd tiszteletben mások szokásait, igényeit, meglátod, sokkal jobb lesz Neked is!
2018. ápr. 30. 02:08
 44/45 anonim válasza:
57%
Jó pár kommentelőnek: Amíg nem műteti át magát nőnek nem transzvesztita.
2018. ápr. 30. 12:26
 45/45 anonim ***** válasza:

Nálunk nem divat a nylonharisnya, max télen, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne hordani, nőies aki hord!

[link]

2018. máj. 22. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!