Ballagásra érdemes felvenni nejlonharisnyát?
Pedig a harisnya, még a vékony nejlonharisnya is rengeteget melegít!
Kérdező: mindenképpen érdemes harisnyát venni, már csak azért is, mert alkalmi öltözethez harisnya KELL. Akkor is, ha egyébként dögmeleg van.
Olyat vegyél fel, amilyet szeretsz, én combfix párti vagyok, de ha te a rendes harisnyanadrágot jobban szereted, akkor azt. Egyszerű barnát vagy feketét érdemes, amit annyira nem sajnálsz. Én anno ballagásra egy gyönyörű, és nagyon drága harisnyát vettem, egész pontosan addig tartott, amíg sorban megindultunk az osztály előtt a lépcsőn, akkor az előttem lévő csaj, aki nem látta a kezében lévő virágoktól a lépcsőt, megbotlott, nem nagyon, pont csak hogy a cipősarkával kilyukassza a méregdrága harisnyám...
melegít az!
Nyugodtan vedd fel kérdező, ha az nagyobb komfortérzeted ad!
Mondjuk az üvegszálasról lebeszélnélek, bűnrondának tartom.
De a lábaddal megegyező színű 15 denes harisnya teljesen oké. Elegánsabbnak is számít, mint a pőre bőr (nem véletlenül előírás dresscode-os helyeken is -> mondjuk ettől így nyáron falra mászok).
Annyit melegít hogy ha meleg van akkor megsülsz benne, de télen nem fogod melegnek érezni, ahhoz valami vastag harisnya kell.
Ha hűvösebb lesz akkor vegyél; de itt most nálunk nagyon meleg van. Én így nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!