Milyen színű rövid gatyát érdemes így nyáron venni?
Figyelt kérdés
Milyen színű rövid gatyát érdemes így nyáron venni?
(narancssárga, világos, kék, stb. ?)
Viszonylag olcsóbb márkás ruhák érdekelnének (nincs kedvem ilyen 10e-t fizetni egy gatya miatt, max olyan 8e.)
2013. ápr. 30. 10:26
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Hopsz kifelejtettem, hogy férfi gatyákra gondoltam. :-/ *sorry*
De igen, valami színesre/világosabbra gondoltam ( most van egy ilyen homok színűm, kék farmer, 1 szürke, meg egy picit barnás színű)
2013. ápr. 30. 10:48
3/7 anonim válasza:
Nyilván olyat érdemes ami tetszik neked és illik hozzád, megy a többi ruhádhoz. Én csak feketét hordok.
4/7 anonim válasza:
HM-ben sok szín van: lila, zöld, rózsaszín, kék...Hogy mit érdemes, az attól függ, mi tetszik és mi megy a cuccaidhoz. Érdemes megnézni, felpróbálni. 7ezerbe kerülnek, de van 3-ért is, azok vékonyabb és gyűrődősebb anyagból vannak. Én kekit vettem és bordót az Árkádban.
5/7 anonim válasza:
Pároman kekizöld és bézs színű van, ezek szinte mindenhez mennek. Camel outletben szoktunk vásárolni és Mustang-ba.
6/7 anonim válasza:
Én ma egy srácon türkiskékeszöld térdnadrágot láttam, és annyira jó nézett ki! Mármint nem a srác, nem az esetem, de a nadrág jól nézett ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Világosabb keki színű annyira nem rossz.
Ez a türkis kékeszöld viszont tényleg egész jól néz ki, most rajtam pont egy bézs színű van, szóval az szerintem most kimarad :)
2013. ápr. 30. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!