Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha fiú létemre elkezdtem...

Gáz ha fiú létemre elkezdtem hordani női 15 denes üvegszálas harisnya nadrágot?

Figyelt kérdés

Farmer alatt hordom, leszeretném szegezni hogy nem vagyok meleg vagy ilyesmi, csupán jó komfort érzet miatt hordom. Nem vagyok meleg, nincsenek hajlamaim, csak kényelmes viselet. Más is hordja, és ha igen, mentek forgalmas helyen nem érzitek magatokat kényelmetlen helyzetbe hogy nadrág alatt van es úgy mentek emberek között?

19F ja és ismét leírom, nem vagyok meleg.

2018. ápr. 18. 21:52
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%
Azért felmerül a kérdés, hogy ha nem meleg, akkor mégis mi a jó francnak kéne harisnyát hordani? Semmi előnye nincs.
2018. ápr. 19. 20:54
 22/45 anonim ***** válasza:
58%
A férfi ruhát viselő lányok sem melegek állítólag de elmondásuk szerint találnak komfortos kényelmes darabokat a férfi ruhák között is na ez a helyzet hogy a fiúk is így vannak a nöivel ha épp a harisnya lenne az akkor nehogy már azért maradjunk ki ebből a konfortérzetből mert fiúnak születtünk!
2018. ápr. 20. 08:08
 23/45 anonim ***** válasza:
71%

21/ Szerintem az is kérdés, ha valakinek nem jön be, akkor miért foglalkozik azzal, akinek igen? A nyonharisnyának van több funkciója, amit nem is gondolnak sokan, csak azt, hogy szoknyához "kell" hordani, nőknek.

- a nylonharisnya jól elfedi a bőr hibáit, így a viselője bátran járhat emberek között.

- jól néz ki, divatos, öltöztet.

- hűvösebb időbe kellő védelmet ad, később könnyen levehető.

- nincs meghatározva, hogy csak szoknyához lehet viselni, tehát rövidnadrághoz, hosszított pólóhoz, tunikákhoz is ideális..

- sokaknak komfort érzetet ad,hogy nem csupaszon járnak, hanem egy vékony harisnya ami nem zavaró célnak megfelel.

- sokan ülő munkát végeznek, ezért egy nylonharisnya, ami passzosabb jól segíti a vérkeringést, elkerülve a trombózis kialakulását.

Szóval ha valakit ezután is furcsállja aki hord ilyent, azzal jobb nem foglalkozni.

2018. ápr. 20. 10:08
 24/45 anonim ***** válasza:
0%

Farmer alatt hordja, mint írta, ergo bőrhiba nem játszik, divatozás nem játszik, 15 denes, melegítés nem játszik, trombózist nem fogja megakadályozni.

Női ruhadarab és kész, nem kell a rizsa.

2018. ápr. 20. 13:23
 25/45 anonim ***** válasza:
79%

24! A sima nylonharisnya nem női, még a hdi shop férfi oldalon is árulják, virágmintás, rózsaszínűek aláírja bárki, hogy női, és a combfixek.

Bárkinek lehet a sok üléstől trombózisa, sőt nem 1 férfit láttam már ilyen harisnyákba, speciális gyógyharisnyákba, sima nylonharisnyába, fura de a nők-férfiak egy fajba tartoznak, hasonlóak a tulajdonságok, élethelyzetek.

Nem kell, hogy tetsszen, aki szereti hordani, azt nem érdekli a te fajtád véleménye.

2018. ápr. 20. 13:52
 26/45 anonim ***** válasza:
77%

24!

Akkor a kislányok miért járnak férfi acélbetétes bakancsba ?

Ezt is kérdezhetnénk hogy annak mi a funkciója, értelme.

Fokozhatjuk ezt mindkét nemnél ha gondolod...

2018. ápr. 20. 15:41
 27/45 anonim ***** válasza:
68%
Hát ja, nem sok dolog van már, aminél még nem tűntek el a határok, az öltözködésben még van külön női, külön férfi ruha, nyilván üzletileg is jó ez. De már az öltözködésben is kezd eltűnni a nemi határok, még ha sokan nem is akarnak eltérni a konzervatív öltözéktől, a sablonos full női-férfi outfittől, sokaknál pedig bevett a kombinálás.
2018. ápr. 20. 16:00
 28/45 anonim ***** válasza:
82%

Azon gondolkozok, ha női ruhadarab a nylonharisnya, akkor miért hord egy csomó pasi bizonyos alkalmakkor, táncfellépéskor, baletthoz, bicajozáshoz, utcán, télen? Vagy ha női, akkor miért csinálnak belőle harisnyavirágot, vagy miért használják leszűrni valamit?

Ha az lenne ráírva a csomagolásra, hogy "bankrablók részére", akkor mindenki bűnöző aki hord ilyent, mert a bankranlók is ezt húzzák fel? De tényleg, a bankrablók általába férfiak, miért nem érdekli őket, hogy női harisnyát húznak magukra?

Unisex miért ne lehetne a nylonharisnya? Ha már annyian szeretik, de nem vállalják fel. Több unisex ruha-cipő van, miért ne lehetne unisex nylonharisnya fajták?

Egyébként azt se értem, ha nem tetszik valakinek egy outfit, miért kell megbélyegezni, lealacsonyítani? Sok ember keserű utálattal van mások iránt, aki nem úgy öltözik, mint amilyen stílust elvárna. Sok nőnek amúgy is totál mindegy szinte hogyan öltözik egy férfi, ha bejön neki, akkor mindegy mit hord, ha meg nem, akkor lehet akármilyen férfias öltözetű.

2018. ápr. 20. 19:02
 29/45 anonim ***** válasza:
64%
nem ciki
2018. ápr. 20. 20:10
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

25-ös

Persze 15 denes harisnyákat írnak fel a dokik trombózis ellen. Tudod, te egyáltalán mennyi a 15 den? Meg hogy milyen vastag egy fásli, vagy gumiharisnya. Össze-vissza hablatyolsz.

2018. ápr. 20. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!