Mi okozhatja a kimosott ruhák savanyú, büdös szagát?
Figyelt kérdés
Ha kimososm a ruhákat, jó illata van, de 1-2 napig szárad és már akkor is, de főleg, ha beteszem a szekrénybe, olyan büdösek lesznek, hogy fel sem tudom venni. Használok öblítőt, többfélét kipróbáltam.#ruha #kimosott ruha
2018. ápr. 17. 08:27
2/11 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni. Van egy vastag kötött felsőm amit otthon szoktam felvenni és annak is olyan szaga van hogy nem bírom. :D Van a páromnak melegítője ami az a fényes anyag, az is büdös szokott lenni.
Anyukámnak is van sima pamut melegítője és az is olyan szokott lenni. Vagy az ágyneműi.
Aztán a többi ruhának annyira finom illata van hogy csak na.
Ha neked az összes ruhádnak savanyú szaga van akkor tényleg lehet a szekrény miatt, bár akkor nem savanyú lenne hanem állott szekrény szagú.
Nekem csak egy-két ruhának van ilyen szaga és szerintem a nem megfelelő hőfok vagy a ruha anyaga miatt van.
3/11 anonim válasza:
Azért mert belebüdösödik a víz. Ami már 1 napnál tovább szárad, az hajlamos erre.
4/11 anonim válasza:
A mosógép is lehet az oka, ha már régi, vagy nagyon vízköves, nem centrifugáz rendesen. Ha esetleg sokáig állnak a ruhák a gépben, akkor is büdösödhet. Vagy a túl lassú száradás.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2018. ápr. 17. 11:34
6/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy 1-2 napig szárad. Nem is értem ez hogy lehet.
Tedd radiátorra, vagy kint szélbe.
7/11 anonim válasza:
1-2 napig??? Hát beleposhad a víz, jóhogy büdös. Erős centrifugázás, ha lehet akkor levegőn szárítsd, már jó az idő. Kb. egy óra alatt megszáradnak a ruhák így. Ha nincs kerted, teraszod, akkor melegítős ruhaszárító, vagy radiátor. Vagy szárítógép.
8/11 anonim válasza:
Mosd ki 60 fokon, és nem lesz büdös.
9/11 anonim válasza:
Ha 60 fokon mosod ki, és összehajtogatva szárad meg 3 nap alatt, akkor sem lesz büdös. Mert kimegy belöle az összes baci.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2018. ápr. 22. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!