Mit lehetne csinálni Szerintetek?
Figyelt kérdés
Helyzet: A szomszedunkban több mint 100 állatot tartanak, azzal nincs gond , de olyan büdös van Esténként, hogy nem lehet kint lenni , mert egyszerűen nem takarítanak, vagy ha igen , akkor egy két méteres (!) trágyadombra pakoljak az ürüléket, ami ott van a kertünk végében. Szóltunk nekik, nem is egyszer , aztán az utcabeliekkel együtt aláírást gyűjtöttünk, feljelentettuk , de nem történt semmi mert az önkormányzatnál dolgozik a családfő, és egy elég magas posztban.... Elég magas, ő felel a házak körüli rendért(ő ad engedélyt ha ki akar az ember vágni egy fát meg ilyenek). Szóval értitek.... Bulit nyáron esélytelen tartani , mert olyan savanyú a levegő, hogy vágni lehetne...2015. ápr. 25. 20:33
1/1 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, hogy akinek pofáztam, az önkormányzatban volt góré. Ma alpolgármester.... Azért a végén elértem a célom. Következő: Minden önkormányzatban van a jegyzőnek fogadóórája havonta egyszer. Arra be kell jelentkezni. Ha nem működik,(amit mondjuk nem hiszek) akkor ugyanezt lehet kérni a polgármesternél is. Ha ez sem, akkor nézd meg mikor nyílt testületi ülés, arra be lehet menni panaszkodni. Lényeg, hogy készüljetek fel az utcabeliekkel, videók, fényképek, vélemények, aláírások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!