Nektek is beleszól édesanyatok?
Figyelt kérdés
Ebben az évben lettem 18, de úgy érzem édesanyám nem hagy elég levegőt nekem. Jön a nyár,megvasaroltam már a fürdőruhát. Hazamegyek,felprobalta. Kedves anyukám amikor meglátta,kitért magából. Brazil forma,nem tanga ,erre akkor is hogy én viselkedek,miért kell iylen kur**** fürdőruhát venni... És nagyon beleszól az öltözködésembe. Már nem kislány vagyok. Próbáltam már elmagyarázni neki,hogy más világ meg minden. De nem ért belőle. Mergemben úgy vetettem le és dobtam el előtte hogy sajna el is szakadt... Hogy beszéljek vele ? 18 l2018. ápr. 16. 14:01
11/13 anonim válasza:
10-es!
Ez tetszett, 18 évesen költözzön el otthonról!
Nem tudtad hogy a mai fiatalok a szüleik nyakán lógnak amíg csak lehet hogy bejárjanak melegedni a diplomáikért amivel később sem érnek semmit és utánna is a szülők tartják el őket. Mivel ma ez a sikk..
12/13 anonim válasza:
én is megjegyezném ha a lányom ki akarná tenné a fél fenekét. Főleg ha nincs önkritikája és még rosszul is áll rajta..
13/13 anonim válasza:
Nekem anyukám elég toleráns az öltözködésben, sőt neki van van pár merészebb szexi darabja, bikini is. De mást veszek fel családi nyaraláson meg más, ha a barátommal kettesben vagyunk. Utóbbi esetben, ahol lehet, semmit.
Kérdezd meg tőle, nem akarja-e felpróbálni ő is? Hátha megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!