Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek is beleszól édesanyatok?

Nektek is beleszól édesanyatok?

Figyelt kérdés
Ebben az évben lettem 18, de úgy érzem édesanyám nem hagy elég levegőt nekem. Jön a nyár,megvasaroltam már a fürdőruhát. Hazamegyek,felprobalta. Kedves anyukám amikor meglátta,kitért magából. Brazil forma,nem tanga ,erre akkor is hogy én viselkedek,miért kell iylen kur**** fürdőruhát venni... És nagyon beleszól az öltözködésembe. Már nem kislány vagyok. Próbáltam már elmagyarázni neki,hogy más világ meg minden. De nem ért belőle. Mergemben úgy vetettem le és dobtam el előtte hogy sajna el is szakadt... Hogy beszéljek vele ? 18 l

2018. ápr. 16. 14:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Van fotód a fürdőruhádról?
2018. ápr. 16. 14:06
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Régebben igen! Hosszabb harc után szokott le róla.
2018. ápr. 16. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Negyven elmúltam, és egy tányér levest sem tudok venni, hogy valami megjegyzést ne tenne. Ha a te anyukád is ilyen, egyet tehetsz: csökkented a vele való kommunikációt, amennyire tudod.
2018. ápr. 16. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Többször meg kell mondani neki, hogy nem egyezik az ízlésetek, de te ezt szereted és neki pedig el kell fogadnia, mert már 18 vagy. Sok anyuka nehezen dolgozza fel hogy már nem gyerek a lánya, de ha elégszer tudatosítod benne (nem bunkó módon, hanem normálisan beszélgetve) akkor majd előbb utóbb megérti.
2018. ápr. 16. 14:28
 5/13 anonim ***** válasza:
13%

Ami azt illeti én sem engednék olyan ruhát a lányomnak amiben szinte mindene látszik!

Egyébként nézd meg a fiúknak nincs ilyen problémája mert ők mindenüket elrejtik abba a nagy zsákba.

2018. ápr. 16. 14:51
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Előző, a brazil bugyis sem kihívóbb a simánál. Nekem a sima bugyis fürdőruhámban olyan fenekem van, hogy most mikor felpróbáltam strand előtt (a sok éves fürdőrucit) megfordult a fejemben hogy mehetek- e ebben, vagy két medence között rám másznak.
2018. ápr. 16. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
szard le mit magyaráz, ha te tényleg ekkora nagy felnőtt vagy nem akadsz ki azon hogy mit magyaraz anyad a ruhara. Enyém is magyarazott hogy mierrt veszek ennyiert cipot, miert szakatt a terdemnel a nadrag, de leszarom.
2018. ápr. 16. 15:45
 8/13 anonim ***** válasza:
30 évesnek is beleszólnak dolgokba.
2018. ápr. 16. 16:06
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

6!

Akkor? Nem jobb az amit írtam a kisfiúk viseletéről?

És akkor talán nem másznának rád két medence között...

2018. ápr. 16. 21:19
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: meg is válaszoltad a dolgot saját magadnak:) !

Elmúltál 18. Felnőtt vagy jogilag. Költözz el otthonról, fizesd magadnak az albérlet/lakástörlesztő, és megszabadulsz a belepofázástól. Ez drasztikusnak hangzik, de felnőttél, így lehetsz független.

Ha otthon akarsz még lakni pár évet, mert mondjuk így tudsz egyetemre járni költséghatékonyan (lakhatás+kaja+mosás) akkor meg szard le egyszerűen a véleményét. A brazil fürdőruciban úgysem vele mész ki a strandra, hanem a saját társaságoddal, nem ? :)

Szóval arra akartam kilyukadni, hogy vagy elköltözöl és akkor senki nem szól bele a dolgaidba, vagy ha otthon maradsz akkor csináld okosan/ügyesen:)!

37F

2018. ápr. 17. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!