Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Futáshoz milyen nadrág, ha...

Futáshoz milyen nadrág, ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Nagy a fenekem, ezért ilyen tapadós nadrágot nem akarok felvenni. A mackó nadrágok is rám simulnak. Egy hosszabb póló van rajtam, de ha az is feszül megint ugyan ott vagyok.

Szerintetek milyenbe kéne elmennem? Többe futunk együtt, ezért is zavar ennyire.

16/l

2018. ápr. 15. 19:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sanyargatás lenne? Azt mondják, hogy ez már normális tartomány, nem? 1200 kalória alá ne menjünk, ezért is választottam ennyit.

Kalóriabázis nevű oldalt használom, reggelre általában tojst eszek, edzés után valami fehérjét, mondjuk túrót. Iskolába viszek szendvicset, mikor hazajövök meg mondjuk virslit vagy ami belefér.

2018. ápr. 16. 06:26
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Hát bocsi de ez így nagyon kevés, hol marad a rendes adag kaja? Husok, rizs, halak? Nyugodtan lehet enni ezekből, sőt kell, szénhidrátból is sokat. Persze ez attol függ mennyit edzel.Ahhoz hogy normálisan fogyj nyugodtan ehetsz rendesen, csak nem mindegy hogy szemetet vagy normalis kajat.
2018. ápr. 16. 13:53
 13/17 A kérdező kommentje:

Halat azt mg szoktam is, de rizsig és mondjuk csirkemellig még nem jutottam el.

A kenyeret sajnos nem tudom kihagyni, mindent kenyérrel ettünk mindig is, de azért igyekszem csökkenteni.

Köszi a válaszodat! Még nem mondták, hogy rosszul csinálnám, örülök, hogy végre valaki felvilágosít.:D

Ha mondjuk több húst, zöldséget ennék akkor jobb lenne?

2018. ápr. 16. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Persze hogy jó ha a sovány husokat beiktatnád, meg a zöldségeket is, ezek alapok persze otthon nehezebb hisz sokan nemtudnak 2 naponta vagy naponta halat, hust enni.
2018. ápr. 16. 18:10
 15/17 anonim ***** válasza:

tyű ha én is 5kg súlyzókkal szoktam bár én 22 éves vagyok és pasi

ritkán futok kb 1 éve futottam utoljára sajna nincs mivel

inkább sétálok ilyenkor még jó pár ügyet el is intézek és hasznos.

na mindegy sok sikert kívánok neked.

2018. ápr. 17. 10:50
 16/17 anonim válasza:
A 12-es válaszoló nagyon jól írja, ha rendszeresen futsz vagy egyéb kardio sportot végzel, muszáj enned szénhidrátot is, csak nem mindegy, hogy milyet. Alapvetően törekedni kell arra, hogy minden étkezés tartalmazzon minden makrotápanyagot (fehérje, szénhidrát, zsír), de jó minőségű, minél kevésbé feldolgozott és finomított élelmiszer legyen, ezért pl a fehérliszt és a hagyományos cukor kiesik. Egyél 5x egy nap. kenyeret is ehetsz, de legyen teljes kiőrlésű (ne dőlj be a feliratnak, az összetevőket kell megnézni). A koplalástól nem fogsz fogyni, a szervezet nagyon tud ragaszkodni a tartalékaihoz ha úgy érzékeli, hogy megvonják tőle a tápanyagokat. Tehát enni kell rendesen, nem ilyen 1200-1400 kalóriákat, viszont amit eszel, az legyen jó, ne fehérkenyér, csoki meg csipsz :) Fehérhúsok, halak, tojás (főleg fehérje), zöldségek, teljes kiőrlésű pékáruk, egyéb alternatív, alacsony glikémiás indexű szénhidrátok (köles, bulgur, hajdina, kuszkusz, stb), telítetlen zsírok, és ha nem fogyasztasz elég fehérjeforrást, nyugodtan leguríthatsz napi 1-2 fehérjeturmixot is. Ehetsz gyümölcsöt is, főleg ha kardiozol, és főleg utána, amikor vissza kell tölteni a szénhidrát raktárakat gyorsan. Inni igyál sokat, főleg vizet, edzés után mehet egy kis gyümölcslé is a gyors felszívódású szénhidráttartalma (fruktóz) miatt.
2018. ápr. 18. 00:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért itthon nincs hús a boltban, hogy nem tudjuk megvenni? Vagy itt csak a szegénység meg a gazdagok vannak? Tudom ezt tolják most, az arcunkba, de nagyon nem így van.

Kérdező, mindenképp a futó ruházatot javaslom, próbáld ki, meglátod kellemesebb benne a futás, a tartása miatt is, na meg a nedvszívó képessége miatt is.

2018. ápr. 18. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!