Futáshoz milyen nadrág, ha kövér vagyok?
Nagy a fenekem, ezért ilyen tapadós nadrágot nem akarok felvenni. A mackó nadrágok is rám simulnak. Egy hosszabb póló van rajtam, de ha az is feszül megint ugyan ott vagyok.
Szerintetek milyenbe kéne elmennem? Többe futunk együtt, ezért is zavar ennyire.
16/l
Sanyargatás lenne? Azt mondják, hogy ez már normális tartomány, nem? 1200 kalória alá ne menjünk, ezért is választottam ennyit.
Kalóriabázis nevű oldalt használom, reggelre általában tojst eszek, edzés után valami fehérjét, mondjuk túrót. Iskolába viszek szendvicset, mikor hazajövök meg mondjuk virslit vagy ami belefér.
Halat azt mg szoktam is, de rizsig és mondjuk csirkemellig még nem jutottam el.
A kenyeret sajnos nem tudom kihagyni, mindent kenyérrel ettünk mindig is, de azért igyekszem csökkenteni.
Köszi a válaszodat! Még nem mondták, hogy rosszul csinálnám, örülök, hogy végre valaki felvilágosít.:D
Ha mondjuk több húst, zöldséget ennék akkor jobb lenne?
tyű ha én is 5kg súlyzókkal szoktam bár én 22 éves vagyok és pasi
ritkán futok kb 1 éve futottam utoljára sajna nincs mivel
inkább sétálok ilyenkor még jó pár ügyet el is intézek és hasznos.
na mindegy sok sikert kívánok neked.
Miért itthon nincs hús a boltban, hogy nem tudjuk megvenni? Vagy itt csak a szegénység meg a gazdagok vannak? Tudom ezt tolják most, az arcunkba, de nagyon nem így van.
Kérdező, mindenképp a futó ruházatot javaslom, próbáld ki, meglátod kellemesebb benne a futás, a tartása miatt is, na meg a nedvszívó képessége miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!