Nem akarok ünneplőbe menni! Mit csináljak? 15/L
Holnap lesz az ünnepség. Nem azért nem akarok, mert lázadnék vagy ilyesmi. Szeretem ezt az ünnepet(ha mondhatom ezt), az előadást is.
Van 4 ingem, ebből mindegyik testhez álló, amit utálok. Van ami jobban, van ami kevésbé. Azért voltak ezek jók, mert ballagásra magas szoknyával viseltük, így nem látszott, ha passzos.
Nem szeretek melltartót se felvenni, sportmelltartóba járok csak. Viszont ez vagy fekete vagy fehér, de rózsaszín színnel, ez meg átlátszik a blúzon.
Van rajtam felesleg, és a melleim sem egyformák, van egy szám különbség a kettő között.
Szoknyát biztos nem veszek fel, a lábam vastag, a vádlim és a combom is, valamint kényelmetlen. Szóval marad a farmer.
Annyira nincs nekem ehhez kedvem. Kibújnék alóla olyan szívesen...
Nincs valami megoldás? Jó, most nem nagyon lehet erre mit írni, de hátha van még valaki így és 'kitalált' valamit. Mr teljesen kétségbeestem...XD
Fekete farmer, világos, kicsit elegánsabb felső.
Abba csak nem kötnek bele. De ha mégis, akkor csak szólsz hogy kiment a fejedből. Mi más történhet egy "legközelebb ne forduljon elő"-től?
Nem abban mész aztán kész.
Nem kell ezt túlkombinálni, én sem mentem sosem abban, a legrosszabb ami történt, hogy néha beírtak miatta, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!