Futáshoz milyen nadrág, ha kövér vagyok?
Nagy a fenekem, ezért ilyen tapadós nadrágot nem akarok felvenni. A mackó nadrágok is rám simulnak. Egy hosszabb póló van rajtam, de ha az is feszül megint ugyan ott vagyok.
Szerintetek milyenbe kéne elmennem? Többe futunk együtt, ezért is zavar ennyire.
16/l
Nem néz ki rosszul, ha lóg rajrad a poló, ha olyan.
Sok sikert a fogyáshoz:)
Nem néz ki hülyén. Az, hogy fogyózol mit takar? Sanyargatod magad, vagy diétázol? Mert nem mindegy, remélem diétázol! :)
Lassan de biztosan lesz eredménye! Pár kilós kézisúlyzót beszerezhetsz otthonra, sokban fog segíteni!
2 éve én is így fogytam 3-4 hónap alatt 10 kilót. Terembe nem mertem járni, így csak futás, otthon edzés és diéta. De segített nem kicsit! :) és sosem sanyargattam magam, jókat ettem! Sosem voltam éhes.
Köszönöm szépen, akkor beszerzek egy nagyobb pólót mindenképp!:D
Kalóriákat számolok, 1200-1400 a keretem egy napra. Kézi súlyzó van itthon 5 kilós, azokkal szoktam néha edzegetni.:)
Gratulálok a fogyásodhoz! Biztos sok akaraterő kellett hozzá.
Én mostanában attól félek, hogy a -10 kiló sem lesz elég...:/
Majd meglátjuk!:D
Sztem se nez ki hulyen...:) sot....
de legfontosabb h neked kenyelmes legyen!!!
Probalgass sokfelet es ami kenyelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!