Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan járjak "szépen" magassa...

Hogyan járjak "szépen" magassarkúban?

Figyelt kérdés
Tegnap vettünk magassarkút anyával, ballagásra. Nem túl magas szerintem, mert kb olyan 5 centis. Tudok benne menni szerintem, de anya mikor meglátta hogyan megyek benne ezt mondta: nem is tudsz benne menni, olyan csúnyán mész benne stb... Az én szemszögemből nem csúnya, de ezek szerint kívülről igen. Anya szerint azért furcsa, mer eléggé befelé állnak a lábaim. Mit tegyek, hogy szépen tudjak benne menni a ballagáson? Tudom, kell benne gyakorolni stb., de nem hinném, hogy attól jobb lenne. :(

2018. ápr. 15. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És nem az a gond, hogy a talpa csúszós, és ezért mész "csúnyán"? Nekem is ez volt, hogy érzésre tudtam benne menni, de a nővérem szerint úgy néztem ki közben, mint aki karót nyelt, mert igazából tényleg arra koncentráltam, hogy ne csússzak el.. csak azt hittem, hogy ez mindenképp egy ilyen műfaj :D de alakítottunk egy kicsit a cipő talpán, és sokkal jobb lett :)
2018. ápr. 16. 17:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet :/
2018. ápr. 16. 21:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Új infó! :) Ma lemértem, és összesen 8,5 cm-es...én sem gondoltam volna, hogy ekkora...plusz ma mentem benne egy kicsit itthon, és szerintem nem megyek csúnyán, gyorsan mentem, és magabiztosan, nem úgy mint aki betojt...😂 Erre a cipőre kifejezetten nem mondta anyu, hogy csúnyán megyek, csak úgy általánosságban. Rosszul írtam, bocsánat. Szerintetek tudok benne menni, ha magabiztosak a lépéseim?
2018. ápr. 17. 15:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Fokozatosan szoktasd a lábad az új cipődhöz. Ha már a lakásban megy, menj le vele a lépcsőn, járdán, aminek mind más a felülete. Ne siess, ne lépj nagyokat és egyszerre csak keveset használd.
2018. ápr. 18. 14:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha én új cipőt veszek, felveszem és órákig ülök az asztalnál (a munkahelyen) benne... Szoktatom hozzá magam. Néha aztán elmegyek pl. a konyháig benne... Teljesen igaz, hogy egy szőnyeges talaj teljesen más, mint a járda. Csak lassan, ha nem volt még elégszer a lábadon :)
2018. ápr. 18. 15:22
 16/20 A kérdező kommentje:
Ma gyakoroltam benne fél órát, és egész jó! :) Visszanéztem a videót is róla. Egy baj van, amikor gyorsan megyek, akkor végig húzom a kövön a sarkát...:/ Ezzel mit lehet kezdeni?
2018. ápr. 18. 16:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne menj gyorsan, arra a futócipő való.

A magassarkú vonzóbb külsőt kölcsönöz és ezt a sebesség meg a kényelem terén fizeted meg.

2018. ápr. 18. 20:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez nekem is probléma volt, vihettem is egy idő után sarkaltatni a cipőt. Kisebb lépés, nem gyorsan... Van idő :)
2018. ápr. 18. 21:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Tudom, lassan kell menni, csak ha pl valahova sietni kell, kicsit gyakoroltam, hogy azért úgy is menjen, ha sietni kell. :) Köszönöm a válaszokat!😘
2018. ápr. 19. 18:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia:) szerintem nézegess videókat a YouTube-on, rengeteg jó videó van, amiben részletesen megmutatják, hogy hogyan kell magassarkúban járni.
2018. ápr. 19. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!