Hogy járjak magassarkúban?
most tanulok magassarkúban járni..:)
és tudom h gyakorolni kell meg nem megy minden egyből de valamilyen tippet vagy segítséget írnátok?
pl. h a lábamat hogy tartsam amikor lépek..mert ugye először ha lépünk mindig a sarkunkat tesszük le először de ez sztem nem megy magassarkúban^o)
vagy lehet h csak én gondolom rosszul:D
Én is azt hittem hogy ez lehetetlen de megy. Ha nem azt teszed le először olyan leszel mint egy ló.(már elnézést a kifejezésért)De próbáld meg úgy hogy helyben jársz és utána kezdesz csak menni benne rendesen.:)
Én már nagyon jól tudok benne menni és nem fáj benne a lábam még a nagyon magas sarkúakban sem. Imádom őket:)
15/l
Én hétvégén jártam így.Megvettük a ballagási cipőmet,5cm-s tűraka van...nagyon szép,azt gondoltam,hogy lehetetlen lesz benne járni.Felpróbáltam és ott a boltban egész könnyen mentem benne...pedig 1. volt rajtam tűsarkú.:)
Én amikor tudok,és nem zavar senki az előszobába gyakorlok.A laminált padló összetétele kicsit lászik,ott szoktam járkálni és figyelem,hogy megyek!:D
14/L
jó gondoltam h hülyén nézne ki ha nem a sarkamat tenném le először:DXd
am én is ballagásira készülökxd
de még nincs meg a cipő
kössszencs
nyugii!
ha sokat gyakorolsz az az mesz benne majd tudni fogod :d
amugy en 7-8 centisekben jarok es tok jol :)
jahh es ha neha kicsit felre csuszi ka labad semmi gond!!!
pusziii`
köszikehh:D
már kezdek belelendülnixd
Hát igen, gyakorolni kell. Amúgy, ha szépen akarsz járni, mint a modellek, a következőkre figyelj:
a legfontosabb, hogy feszítsd ki a térded, ún. akaszd be amikor lépsz, így nem fog remegni a térded járás közben..ez a kezdők leggyakoribb hibája..később megerősödnek azok az izmok, és nem kell erre figyelned.
A modellek először a lábujjukat teszik le járás közben, de ez nagyon nehéz, viszont az sem szép , ha az egész talpad teszed le. Én is a sarkamat teszem le először magas sarkúban, mert ott kopik, csak nem akkor súlyt fektetek rá, mintha lapos lenne rajtam.
És ne lépj túl nagyokat, mert az csúnya.
És próbálj meg egymás elé lépni.
Ha minden nap gyakorolsz fél órát, pár hét alatt megvagy.
Csak aztán vigyázz, ne szokj rá, mert káros a lábnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!