Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy járjak magassarkúban?

Hogy járjak magassarkúban?

Figyelt kérdés

most tanulok magassarkúban járni..:)

és tudom h gyakorolni kell meg nem megy minden egyből de valamilyen tippet vagy segítséget írnátok?

pl. h a lábamat hogy tartsam amikor lépek..mert ugye először ha lépünk mindig a sarkunkat tesszük le először de ez sztem nem megy magassarkúban^o)

vagy lehet h csak én gondolom rosszul:D

2009. ápr. 24. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Én is azt hittem hogy ez lehetetlen de megy. Ha nem azt teszed le először olyan leszel mint egy ló.(már elnézést a kifejezésért)De próbáld meg úgy hogy helyben jársz és utána kezdesz csak menni benne rendesen.:)

Én már nagyon jól tudok benne menni és nem fáj benne a lábam még a nagyon magas sarkúakban sem. Imádom őket:)

15/l

2009. ápr. 24. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Én hétvégén jártam így.Megvettük a ballagási cipőmet,5cm-s tűraka van...nagyon szép,azt gondoltam,hogy lehetetlen lesz benne járni.Felpróbáltam és ott a boltban egész könnyen mentem benne...pedig 1. volt rajtam tűsarkú.:)

Én amikor tudok,és nem zavar senki az előszobába gyakorlok.A laminált padló összetétele kicsit lászik,ott szoktam járkálni és figyelem,hogy megyek!:D

14/L

2009. ápr. 24. 19:25
 3/12 A kérdező kommentje:

jó gondoltam h hülyén nézne ki ha nem a sarkamat tenném le először:DXd

am én is ballagásira készülökxd

de még nincs meg a cipő

kössszencs

2009. ápr. 24. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:

nyugii!

ha sokat gyakorolsz az az mesz benne majd tudni fogod :d

amugy en 7-8 centisekben jarok es tok jol :)

jahh es ha neha kicsit felre csuszi ka labad semmi gond!!!

pusziii`

2009. ápr. 27. 13:43
 5/12 A kérdező kommentje:

köszikehh:D

már kezdek belelendülnixd

2009. ápr. 28. 16:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, gyakorolni kell. Amúgy, ha szépen akarsz járni, mint a modellek, a következőkre figyelj:

a legfontosabb, hogy feszítsd ki a térded, ún. akaszd be amikor lépsz, így nem fog remegni a térded járás közben..ez a kezdők leggyakoribb hibája..később megerősödnek azok az izmok, és nem kell erre figyelned.

A modellek először a lábujjukat teszik le járás közben, de ez nagyon nehéz, viszont az sem szép , ha az egész talpad teszed le. Én is a sarkamat teszem le először magas sarkúban, mert ott kopik, csak nem akkor súlyt fektetek rá, mintha lapos lenne rajtam.

És ne lépj túl nagyokat, mert az csúnya.

És próbálj meg egymás elé lépni.

Ha minden nap gyakorolsz fél órát, pár hét alatt megvagy.

Csak aztán vigyázz, ne szokj rá, mert káros a lábnak

2009. máj. 18. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
ÉS HA LÉPÜNK a lábunkat ki kell nyújtani vagy behajlítva kell tartani?vagy mikor kell behajlítani?soha? mert én olyan hülén nézek ki mintha gugolnék kicsit vagy mikor kell akkor??
2009. jún. 2. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:
én is pont ezt akartam kérdezni :P
2011. febr. 6. 19:47
 9/12 anonim válasza:
Tudom hogy kicsit régi már ez a kérdés :$ de én is most tanulom :) azaz xd most tanulom :D egész jól megy már :) úgy gyakorold hogy otthon legyél benne legalább 2 órát és ne vedd le! csinálj úgy mintha teljesen természetes lenne! mintha nem is lenne a lábadon magassarkú vagy mintha már évek óta abban járnál :D :)
2014. febr. 8. 11:04
 10/12 anonim válasza:
Szerintem már évek óta jár benne :"D :)
2016. márc. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!