Járjak mesztelenül? Bővebben
Egyszerűen annyira elegem van már, hogy az emberek 90%-a mindent leszól!
-Ha valaki kék/fekete/szürke csőnyadrágot hord leszólják, hogy tucat.
-Ha valaki trapézgatyát hord leszólják, hogy az már nem divat.
-Ha valaki legginst hord leszólják,hogy k*rvás.
-Ha valaki kivágott felsőt vesz leszólják, hogy k*rvás
-Ha valaki kockás/csíkos/színes inget/pólót vesz fel akkor az is tucat.
-Ha valaki 50kg leszólják, hogy vékony, ha valaki 60kg leszólják, hogy kövér.
-Ha valaki szőke az plázap*csás, ha barna/fekete akkor tucat, ha vörös az meg gáz.
-Ha műkörme van p*csás, ha rágja meg igénytelen.
stb.
Annyira elegem van már az ilyen szövegből :@ muszáj volt kiírnom magamból. Vélemény?
az a véleményem, hogy ne törődj vele. megkérdezik a véleményét az embernek, válaszolnak. öltözködj ahogy tetszik, ők meg gondoljanak amit akarnak.
?
Nekem az a véleményem, hogy rohadtul nem érdekel, hogy mit gondolnak az öltözködésemrről. Azt veszem fel, ami megtetszik, és ez akkor is úgy volt, amikor trapézt hordtam. Most már inkább az egyenesszárút kedvelem.
De még egyszer mondom, nem érdekel. Egyeseknek ninc sjobb dolguk, mint kielemezgetni a másikat.
Egyébként a legtöbb aki ezt mondja, csak azért mondja mert:
1. Vagy féltékeny, amiért neki nincs
2. Vagy féltékeny, mert neki is van, de neked jobban áll
3. Vagy féltékeny, mert neked van, neki is van és ez már neki nem pálya (mert esetleg utánzod.)
4. Vagy ő is ugyanolyan plázap*csa stb. és ezt nem akarja belátni
5. Vagy csak egyszerűen, már az olyan Lady Gaga meg egyéb más futurisztikus ruhák számára a divatosak.
6. Vagy egyszerűen h*lye.
:D :D
ne foglalkozz az ilyen emberekkel, nem tetszik mindenkinek egy - egy ruhadarab, na és akkor, ha tetszik, jól érzed magad benne akkor nyugodtan hord csak
egyébként mi nem tucat? már szinte minden az
Ez olyan tizenéves probléma :D
Én 26 éves vagyok... imádom a Zara farmerjait, leszarom, hogy tucat.....
Imádom a Pimkie-t, nem érdekel, hogy sokan öltöznek onnan, ahogy azt sem szoktam bánni, ha a barátnőm ugyanazt megveszi amit én.....
Szeretek turizni, és nem az egyediség miatt. Nem érdekel ha a turik egyedik és az sem érdekelne ha a turikban is 1000 db lenne mindenből.... szeretek olcsón vadászni cuccokra, ennyi az oka.
Jókat szórakozom a tucat stb jelzőkön. Minden tucat.
Ha turizol egy virágos felsőt az is tucat meg tömeg mert más a New Yorkerben megveszi a hasonlót... lehet tripla áron, de olyan manapság nincs hogy egyedi. Turikban sem... sőt, az sem egyedi ha varrsz magadnak, mert azt is valami alapján csinálod, találod ki.....
Én ezt már megszoktam, soha sem lehetünk elég szépek, csinosak, divatosak, ápoltak...stb., mert mindig jön egy "okostojás", aki megmondja a tutit, hogy ez már pedig így nem jó!
Ne foglalkozz velük, hordj olyan ruhákat ami neked tetszik, kényelmes... :)
Engem nem zavar én azt veszek fel amit akarok, ami tetszik.
Csak itt meg mindenkit mindenért oltogatnak. Semmi se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!