Mire figyeljek hogy ne járjak benne csúnyán?
Vettem egy magassarkút, mire kell figyelni hogy szépen járjak benne?
Nagyon sok lányt látok aki csúnyán megy benne, nem szeretnék én is olyan lenni:S
Ha felpróbálva kényelmes volt, és nemcsak azért vetted meg, mert trendi, akkor nem lesz vele nagy baj sztem.
Gondolom, ez az első magassarkúd. Egyrészt, járkálj egy kicsit benne otthon első utcai használat előtt. Az sem rossz ötlet, ha az első utcai használat nem olyan, amikor órákat kell gyalogolnod, mert olyankor lehet, hogy nagyon meg fog fájdulni a lábad-ez saját tapasztalat, mert tudom magamról, hogy szépen járok magassarkúban, ha nem fáj benne a lábam, de ha fáj, akkor tipegek-csoszogok-nyűglődöm, és az borzalmasan néz ki. Aztán, amit még tudok ajánlani: ne próbálj erőltetetten pipiskedve, direkt csajosan tipegve járni, mert az nagyon röhejes tud lenni. És ha első hosszabb használat után nem jó (pl. azt érzed, hogy mindig előrebuksz benne, vagy nyom), akkor inkább vegyél egy új cipőt...
Köszi a segítséget:)
Kényelmes is volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!