Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért akarja anyám hogy...

Miért akarja anyám hogy magassarkúban járjak?

Figyelt kérdés
Vett nekem egy legalább 10 centis sarkú cipőt, mondtam neki hogy utálom a magassarkúkat, és járni sem tudok benne, de nem akarja megérteni kiabál velem. Azt mondja előbb utóbb úgyis kelleni fog és hogy az évnyitón milyen szép leszek benne. Nem lehet lebeszélni erről valahogy?

2015. aug. 14. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed fel, ez ennyi, rád erőltetni úgysem tudja.
2015. aug. 14. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Anyádnak valami baj van a fejével. Tininek nem veszünk (első cipőnek) 10 cm-eset. De másodiknak sem....
2015. aug. 14. 11:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Neki sok ilyen cipője van, nekem mindegy mit hord csak rám ne erőltesse.
2015. aug. 14. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Nézz utána milyen hátrányi vannak, és számolj be neki erről.

Ill. azt is mondd, hogy azért tininek, évnyitóra... nem ilyen cipő való!

2015. aug. 14. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Mármint.. annak, hogy ha fiatalok hordják. Az nem számít hogy neki milyen bütykös lába lesz.... :D

Magad miatt aggódj, és beszéld meg vele.

2015. aug. 14. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Te milyen cipőt szeretnél felvenni az évnyitóra? Egy lapos sarkú, de elegáns cipő tökéletesen megfelel. Ha ilyet akarsz, akkor ne engedd, hogy beleszóljon a választásodba!

Ha esetleg sportcipőben, bakancsban, ilyesmiben akartál menni, akkor megérteném, hogy ki van akadva. De akkor is kiegyezhettek abban, hogy választasz egy csinosabb lapos cipőt.

2015. aug. 14. 15:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy látom teljesen mindegy hogy én mit akarok, ha már a cipőt is megvette. :(
2015. aug. 14. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Pedig alap lenne, hogy semmilyen cipőt nem veszünk meg próba nélkül... Attól, hogy a mérete stimmel, még nem biztos, hogy pont illik az ember lábára. Ez minden cipőre igaz, nemcsak magassarkúra. Úgyhogy ha megvette, akkor is nyugodtan mondhatod, hogy nem jó, cserélje vissza, majd választasz helyette normálisat.
2015. aug. 14. 17:42
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem csak kedves akart lenni, hogy nőiesebb legyél :)

ettől persze nyilván el kell fogadnia, ha te nem akarod hordani. hány éves amúgy? tudsz esetleg képet küldeni a cipőről?

2015. aug. 15. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Hany eves vagy?

Es egyáltalán nem volt meg magassarkú cipőd?

2015. aug. 27. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!