Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Korai még suliba ruhában/szokn...

Korai még suliba ruhában/szoknyában járni? (Jövő hét)

Figyelt kérdés

Beszereztem ruhakat meg par szoknyat az utobbi idokben hetkoznapi napokra, es fel akarnam venni suliba, de nem tudom nem-e meg korai.

Jovohettol mondjuk mennyire idealis ilyeneket hordani?

2018. ápr. 11. 00:05
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Vedd csak fel, nem korai. 28/F
2018. ápr. 11. 00:27
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem már most is simán felvehetnéd. Legalább is nekem már reggel olyan melegem volt, hogy ha nem lennék dagadt, szoknyába mentem volna.
2018. ápr. 11. 00:31
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Miért lettem lepontozva?😂
2018. ápr. 11. 07:27
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Miért ne lehetne? De harisnyát vegyél azért.

Szerintem annyira nagyon meleg nincs hogy harisnya nélkül lehessen rohangálni. Mondjuk az ilyen embereket soha nem értettem hogy 22 fokban harisnya nélkül, szoknya vagy rövidnadrág és papucs...akkor nyáron meztelenül járkálnak majd? :D

2018. ápr. 11. 08:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Vegél alá harisnyát reggelre.

Én egy hete szoknyában járok, induláskor harisnya, meg estére, napközben meg pont jó a szoknya.

2018. ápr. 11. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es, nem, nyáron meghalunk konkrétan.

Örülnék, ha nem gyulladnék meg már a 22 fokban is, de sajnos igencsak melegem van, úgyhogy a 30 fokban napi 3-4 zuhany, meg kinn leöntöm a lábszáramat vízzel x időnként, fejemre vizes kendő, stb.

Ez van.

2018. ápr. 11. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt itt nekünk kell eldöntenünk helyetted, mert magad nem tudod, akkor hogyan mersz egyáltalán egy zebrán egyedül átmenni?
2018. ápr. 11. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már pár napja szoknyában megyek mindenhova. Persze egy vastag 40 denes harisnya még el kell a szoknyához legalább is reggel. Napközben vékonyabbra cserélem a harisnyámat, de ma például tesi óra után jöttem haza így nem is vettem fel harisnyát a szoknya alá és simán hazatudtam jönni.
2018. ápr. 12. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem korai, a múlt héten is már szoknyában jártam. Én nem vettem harisnyát, már elég meleg van.
2018. ápr. 16. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!