Lányok, akik szoktak szoknyában járni! Mit csinálnátok, ha?
Figyelt kérdés
...tegyük fel, hogy egy aluljáróból mentek felfelé. A pasi aki mögöttetek áll, a mobiljával befényképez a szoknyátok alá. Észreveszitek... mit csináltok?2017. máj. 23. 09:28
1/13 anonim válasza:
Volt aki szemtelen volt, pofánvágtam.
4/13 anonim válasza:
Ilyet csak egy idióta csinál,akinek túl kevés IQ-ja van....
Na még jó,hogy nem járok szoknyába...
5/13 anonim válasza:
Én láttam már ilyet, hangosan felmordultam, hogy HÖ. A kis gyáva féreg rögtön összerezzent, a lány hátranézett, de akkor már csak sunnyogott a féreg csávó.
Szegénykém nagyon beszart, hogy lebukik. XD
6/13 anonim válasza:
Nem hordok extramini szoknyát, az enyém alá nem látni be, térd alatt ér kicsivel az összes.
7/13 anonim válasza:
90 centi magas a férfi? Mert ha nem, igencsak mélyre kell hajolnia.
8/13 anonim válasza:
Valószínűleg észre se venném, mert zenét hallgatok, meg általában eléggé el vagyok a saját világomban, amennyire lehet kizárom a külvilágot. Amúgy se nagyon látna semmit, ha rövid szoknyát veszek fel mindig veszek alá rövidnadrágot. De tegyük fel, hogy ennek ellenére érdekesnek találja a dolgot és lefotózza és én észre is veszem, valószínűleg nem csinálnék semmit, mert a saját káromon is kerülöm a konfliktust mennyire lehet.
9/13 anonim válasza:
Kivágom a telefont a kezéből a jó büdös anyjába.
10/13 anonim válasza:
Még nem volt ilyen, de valószínűleg hangosan kifejezném a felháborodásomat, hogy elszégyellje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!