Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, akik szoktak szoknyába...

Lányok, akik szoktak szoknyában járni! Mit csinálnátok, ha?

Figyelt kérdés
...tegyük fel, hogy egy aluljáróból mentek felfelé. A pasi aki mögöttetek áll, a mobiljával befényképez a szoknyátok alá. Észreveszitek... mit csináltok?
2017. máj. 23. 09:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kikapnám a telefonját a kezéből és földhöz basznám, aztán meg leordítanám.
2017. máj. 23. 14:54
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Mivel mögöttem van a lépcsőn, tökéletes pozícióban van ahhoz, hogy lerúgjam a lépcső aljára .
2017. máj. 23. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ezt akkora gyerekes viselkedésnek tartom hogy az illetőről is ezt véleményezem kapásból hogy gyerekes. Ha egy 10-12 éves gyerek csinálja azt még jobban elnézem. De ha egy felnőtt akkor nem csak gyerekesnek állítanám be, hanem szájba is vágnám. Volt arra példa hogy szoknyát vettem fel egy esti bulira, pedig nem vagyok egy nagy szoknyás lány, és bizony észrevettem hogy mögöttem egy pasi a telefonját a szoknyám alá tartja és fotóz, a vakuja buktatta le, én meg megfordultam és hatalmas pofont adtam, amit igen csak megérzett a kezem, a srác meg egyből elszaladt és sokan rajta röhögtek.
2017. máj. 23. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!