Szerintetek ciki szoknyában járni suliba? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Anyámék hívők és arra köteleznek,hogy járjak mindig szoknyában,pedig én nem akarok.Mit tehetnék?Légyszi ne kacagjatok ki!2011. ápr. 24. 17:02
1/31 anonim válasza:
Attól függ, milyen. Ha öregasszonyos vagy nem áll jól, akkor bizony tud ciki lenni.
2/31 anonim válasza:
Szerintem nem ciki én majdnem minden nap abban járok.
3/31 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha fiú vagy :)
4/31 anonim válasza:
Nem ciki, ha jól érzed magad benne. Én nem, és ezért nem teszem.
De egyébként én vagyok a buta, hogy nem értem az összefüggést Isten és a szoknya között? O.o
5/31 A kérdező kommentje:
de épp ez a gond,hogy nem érzem jól magam benne és olyan szoknyát kell felvegyek amilyent anyám visel most 52 évesen.
2011. ápr. 24. 17:10
6/31 anonim válasza:
Igen, ciki tud lenni, amikor valaki felvesz egy olyan rövid szoknyát, amiből konkrétan kilátszik a p*csája. Nem is értem az ilyeneknek hol vannak a szülei.Az meg még cikibb, ha valaki ugy vesz fel szoknyát, hogyolyan testalkatu, hogy abszolut nem illik rá a szoknya.Most végzős vagyok gimnáziumban és röhögőgörcsöt kapok a kis taknyosoktól, akik igazi nőnek érzik magukat attol, hogy ilyen ruhadrabokat vesznek fel.Én is szoktam nagyon rövid ruhákat felvenni pl bulikba, de azért az iskolába öltözzön már fel normálisan.
7/31 A kérdező kommentje:
de higgyétek el én utálom a szoknyát és mégis muszáj felvegyem,de nem is a rövideket hanem a hosszúakat.
2011. ápr. 24. 17:18
8/31 anonim válasza:
Mondom, lehet hogy én vagyok a buta, de nem értem, miért? Azt gondolnám, aki vallásos, az inkább takargatja magát, és főleg a gyerekét, és inkább nadrágra kötelezi, ha már kötelezi valamire vallás címszó alatt. Szóval én ezt nem értem O.o
9/31 A kérdező kommentje:
azt mondják anyámék,hogy bűn a nadrágban járás,mert az férfi ruha.
el sem tudjátok gondolni,hogy nekem milyen bánat amikor reggel felkelek elmegyek suliba és mindenki csak csúfolkodik
és nem elég a suliban hanem még itthon is abban kell járjak.
2011. ápr. 24. 17:29
10/31 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha annak érzed.
Egyébként meg... a "közönségednek" az, hogy szoknyában jársz-e és milyenben 5 percig esedékes témát szolgáltathat peltykaként, ezen rágódni állandóan unalmas lenne, igen valószínű, hogy ezzel csak te foglalkozol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!