Szerintetek ciki szoknyában járni suliba? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Anyámék hívők és arra köteleznek,hogy járjak mindig szoknyában,pedig én nem akarok.Mit tehetnék?Légyszi ne kacagjatok ki!2011. ápr. 24. 17:02
21/31 A kérdező kommentje:
hát igen a szoknya az oka,máskor nem csúfolkodnak csak akkor ha szoknya van rajtam,és én nem választhatok szoknyát,olyant kell felvegyek amilyent anyámék választanak és nekik tetszik
2011. ápr. 24. 18:47
22/31 anonim válasza:
Csak nem Jahve tanúi? -.-' -> gyökerek
Akkor vegyél divatosabbat. (ne a rövid fajtából)
Vagy vedd át a wc-ben a nacit.
23/31 anonim válasza:
Milyen vallású a családod? Egyébként ez ellen nem sokat tehetsz... Kedves válaszoló aki azthiszi, hogy minden vallásos családban verik a gyerekeket, előbb nézz körül és utána vagdalózz ilyenekkel!
25/31 anonim válasza:
Annak aki azt írja, hogy álljon ki magáért:
Szerinted van értelme, azok alapján, amit ír? Az ilyen bigott emberek nem hallgatnak az észérvekre. A saját világukban élnek, és aki nem úgy él, mint ők, azt mélységesen megvetik. Ha a saját gyerekük, ha nem.
Amúgy kérdező: lépj le minél előbb,amint 18 leszel. Nem egészséges ilyen környezetben felnőni, csodálom, hogy még ilyen normális értékrended van.
26/31 anonim válasza:
vallásotok alapvető szabályai
-nőknek szoknyát hordani
-szabályok megszegéséért megverni valakit?
az igen jó... én nem félnék h elzavarnak...
27/31 anonim válasza:
Csak nem Jehovások a szüleid ?
Ejj, te szegény...
28/31 anonim válasza:
Szerintem is jehovások... Mondjuk akkor nem ez lesz a legnagyobb konfliktusod velük. El kéne törölni az összes agymosó szektát.
29/31 anonim válasza:
Én ismerek Jehova tanúja lányt, és sem ő, sem a szülei nem járnak állandóan szoknyában, pedig elég rendesen betartják a szabályokat. Viszont egy római katolikus ismerősöm közölte, hogy szerinte túl rövid szoknyákat hordok (kicsivel a térdem fölé ér a legrövidebb), és az bűn, mert a fiúkat úgymond "bűnös gondolkodásra" készteti.
30/31 anonim válasza:
Mármint a szülei alatt az anyját értem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!