Ducibb lány hogyan öltözködjön?
17 éves duci lány vagyok. Sajnos van pocakom, és a vádlim sem vékony, ugyebár (Diétázom, tehát szándékomban áll egy-másfél év alatt leadni) Alapjában véve egyébként körte alakom lenne.
Nem szeretem a feltűnő vagy kényelmetlen ruhákat, szoknyát sose hordok. Inkább ingeket, blúzokat, pólókat + farmert szeretek viselni. Mit ajánlotok? Esetleg, ha képeket tudtok küldeni, azt nagyon megköszönném!
Nyáron mit lehetne felvenni? Illetve amiket ajánlotok, hol lehetne beszerezni?
Arra figyelj, hogy a ruha ne legyen rád nagy. Sokan nagyobbat vesznek, mint a méretük, mert azt gondolják, hogy az úgy jobb lesz.
Nehéz úgy tanácsot adni, hogy az ízlésedet nem ismerjük.
Nézd meg ezt a pár oldalt, ha maguk az egyes darabok nem is tetszenek, de outfit ötletet tudsz meríteni belőlük:
Itt vannak nyárra kiegészítők és fürdőruhák:
Ezen inkább ötleteket tudsz meríteni:
A Mangonak van plus size szabású kollekciója, csak nem minden üzletükben tartják készleten. Online meg tudod rendelni, és odaviszik a boltba, vagy házhoz.
Fontos, hogy mindenből megtaláld a megfelelő méretet. Ne legyen se szűk, se túl bő, mindkettő előnytelen..
Ha mellben is erős vagy, nem csak pocakod van, akkor érdemes olyan V nyakú pólókat felvenni, ami ici picit mélyebben dekoltált, de ne legyen kihívó. Valamint a derekadat is hangsúlyozhatod mell alatt húzott ruhával, vagy esetleg egy vékonyka övvel.
Nadrágokból pedig mindenképpen érdemesebb szerintem magasderekú nadrágokat hordanod, mert az úgymond összefog, összetart, míg a csípőnadrágoktól “kibuggyanhat” az, aminek nem kéne...
Vagy vannak alakformáló farmerol, leggingsek, jeggingsek..
Remélem tudok segíteni, egy szintén molett lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!