Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem gáz, hogy az Ebayen...

Nem gáz, hogy az Ebayen tizedannyiért meg lehet venni egy ugyanolyan ruhát mint a H. R. V. T. és társai?

Figyelt kérdés
Úgy értem a márkáknak vagy akik ott vásárolnak ezekben az üzletekben. Megterveznek egy ruhát, árulják 20 ezerért, de te megrendeled az Amazon/Ebay/akármi oldalról fillérekért és ugyanúgy nézel ki. Szó szerint ugyanúgy, mert nem gyenge hamisítványokról van szó, egyik barátnőm vett ott nemrég és én mondjuk biztos voltam benne, hogy valamelyik nagyon drága hazai üzletből van.
2018. márc. 29. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért nem varratsz? Ha nem tudnám megvenni a drága, normális minőségű ruhákat, inkább varratnék, vagy megtanulnék én varrni, minthogy kínai, silány, ki tudja milyen anyagból varrt, milyen festékkel festett (ami felszívódik a bőrön), es milyen körülmények között készült ruhát rendeljek ki tudja honnan...
2018. márc. 29. 20:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon erről a márkáról szinte csak negatívumokat lehet olvasni. Egyébként igen, előfordulhat, hogy nem az jön amire számítok. Ezért mondtam, hogy nem rendelek drágán. Másrészt ezek 1 év alatt kimennek a divatból bárki tervezte. Én felveszem a tavalyit de mégis, megéri alig hordani ennyiért?
2018. márc. 29. 20:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Varratni is kb 2x annyiba kerül, mint az ebay.
2018. márc. 29. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi az a HRVT?
2018. márc. 29. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj meg varrni... és nem kerül 2x annyiba....
2018. márc. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!