Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan ruhád, amiből kettő...

Van olyan ruhád, amiből kettő ugyanolyan is van?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy pólóm, amiből szeretnék még egyet rendelni. Tudom, én dolgom, hogy miből mennyi darabom van, viszont nem tudom mennyire általános dolog, ha valakinek valami ruhájából két ugyanolyan van. Még számomra is fura, hisz most csinálnék ilyet elősször. De mivel annyira tetszik, szívesen hordanám többször, így ha az egyik a szennyesben van, akkor se szívesen mondok le róla, ezért gondoltam, hogy veszek még egyet belőle.

2018. márc. 16. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan fazon, de két különböző szín van. Sok ruhát így árulnak két darabos csomagban.
2018. márc. 16. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem van több egyforma felsőm is.
2018. márc. 16. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy 4 db volt ugyanabból. Nehezen találok magamra ruhát, örülök ha méretben valami jó rám. Sajnáltam mikor a ruhadarabok tönkrementek.( nem vagyok kövér meg ilyenek)
2018. márc. 16. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen. Csak egy árnyalatnyi különbség van a piros csokornyakkendőim között.
2018. márc. 16. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Aha, fekete zokni. :D

De azt hiszem van 2 ugyanolyan pólóm is.

2018. márc. 16. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Szeritem ezzel nincsen semmi baj.

Zokniból, bugyiból van olyan, hogy konkrétan ugyanazt megveszem többször is, ha tetszik és bevált, kényelmes. Ezekkel kapcsolatban nincsenek is nagy elvárásaim, mármint nekem nem kell az, hogy változatosak vagy különlegesek legyenek és nem zavar, hogy van mondjuk 10 pár ugyanolyan zoknim stb., mert úgysem látja senki és engem sem érdekel, hogy most milyen színű zokni van rajtam. Valamint nadrággal és melltartóval is így vagyok. Ennek pedig az az oka, hogy nehezen találok megfelelőt, ami jól áll, tetszik és méretben is passzol rajtam mindenhol, úgyhogy ha találok egyet, ami minden szempontból oké, kényelmes stb., akkor előfordul, hogy többet is veszek belőle, hogy legyen. Egyedül talán felsőből, kardigánból kabától nincs ilyenem, max. olyan, hogy ugyanabból a fazonból veszek különböző színű darabokat, ha tetszik.

2018. márc. 17. 03:26
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nincs, nekem nagyon fontos, hogy senkiben ne merüljön fel, hogy mindennap ugyanabban járok. Volt egy kollégám, aki mindennap egyforma ingben volt és mindenki erről pletykált ("már megint ugyanabban jött"), holott nem volt büdös meg semmi, egyszer pedig elmondta, hogy abból az ingből 14 db van neki.
2018. márc. 17. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem cipőből van 2 egyforma párom.
2018. márc. 17. 12:19
 9/12 anonim ***** válasza:
teljesen ugyanolyan nincs. de más színben van pl pulóvereim között ugyanolyanok, vagy pólóban.
2018. márc. 17. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Párom ruhaára 98%-ban ugyanolyan ruhaákból áll :D

Fekete-kék farmer, meg ugyanolyan fazonú pólók. Nekem is ha találok jót, akkor veszek többet belőle.

2018. márc. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!