Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szükség van egy sportcipőre?

Szükség van egy sportcipőre?

Figyelt kérdés

Elkezdtem elegánsabban öltözködni, főleg azért mert olyan jellegű munkát is tervezek (és remélem fogok is) végezni.

Eddig sportcipőkben jártam, ugye télen meg bakancs. A sportcipőim eléggé viseletesek, kérdés hogy vegyek e ujat vagy csak elegánsabb cipőket?

Ezen gondolkozok, hogy mi az a hely ahova sportcipőben "illik" inkább menni, mint túl öltözve?

Hozzáteszem, hogy focizok hobbiszinten, ott kimondottan foci cipőket használok. Itt most az utcai Adidas Nike cipőkre gondolok.

2018. márc. 26. 19:55
 1/2 anonim válasza:
Munkában a keletinél belvárosban plázákban vagy ha mész valahova pl. vendégség vagy etterembe akkor csak csinos cipöt vegyél fel és hozáillö ruhát.Othonra a kertbe kirándulni stb. ilyen helyekre szerintem vehetnél egy sportcipöt.(Szerintem a munkád miatt ne hagyd el ömmagad és nem kell stílust változtatnod,de persze jeles alkalmakkor illik kiöltözni.)
2018. márc. 29. 07:01
 2/2 A kérdező kommentje:

mondjuk ha foci meccsre megyek akkor jó a sportcipő mármint utazásnál, mert megyei csapat, nem egy premier league, szóval ott furcsa lenne öltönybe

kertbe papucs vagy munkavédelmi bakancs, ha ások azt ugye papucsban nem lehet :D

de mivel járok meccsekre meg kondiba oda jó a sport cipő

2018. márc. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!