Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez egy átlagos ruhatárnak számit?

Ez egy átlagos ruhatárnak számit?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vsgyok, és szeretném megtudni hogy az átlaghoz képest több vagy kevesebb pólóm, nadrágom van...

Pólóból kb 10-12 van amiben iskolába, utcán viselek

van kb 15 ami otthonra van.

Pulcsiból szintén van 10-15 ami szebb,

és van kb 20 darab otthonra.

5 farmerom van,

7-8 melegitő, otthonra

3 cipő (1 táli, 2 nyári

Emellett van kb 10 vastag, 10 vékony zokni.

2 sál, 2 öv

10 alsó póló

2 pizsama

Ez átlagon alulinak, átagosnak vagy átlagon felülinek számit,

nektek mennyi van? :)

2018. márc. 26. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Egy kérdésem van: ti ilyenkor tényleg megszámoljátok a szekrényetekben, hogy miből mennyitek van, csak hogy megkérdezzétek idegen emberek véleményét, vajon sok vagy kevés ruhátok van? Nekem ez kicsit fura. Na, mindegy. (Persze ezt nem rosszból írtam, adok is normális választ.)

Magamtól azt mondom, hogy átlagos, de van olyan igényes (ezt a szót azért hangsúlyoznám) fiú ismerősöm, akinek jóval több, és olyan igényes fiú ismerősöm, akinek viszont kevesebb ruhája van. Amúgy akkor megfelelő a ruhamennyiség, ha minden alkalomra fel tudsz odaillően öltözni, neked megfelelően tudsz változatos lenni, de közben minden ruhádban úgy érzed, hogy önmagad vagy. Van, akinek ehhez több, és van, akinek kevesebb darab kell ehhez. Meg persze ha egy darab mosásban van, akkor legyen helyette másik, de ez azért a fent írt ruhamennyiség esetében abszolút kivitelezhető. :) Mondjuk igaz, én sem feltétlen tartom be a fent írt "okosságaimat", jvóal több ruhám van, mint kéne lennie, pedig jó pártól megszabadultam már...

Igaz, sosem voltam 17 éve fiú, soha nem is leszek (:D), de próbáltam kiindulni a fiú és férfi ismerőseimből, remélem, valamennyire "segítettem". (Tehát volt értelme a válaszomnak.)

2018. jún. 5. 20:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Mint emlitettem van feleségem.

Sőt gyerekem is.

Nem hinném hogy bármi közöd lenne ahhoz hogy ő mit kérdez ezen az oldalon. :)

2018. júl. 6. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

feleség meg gyerek 17 évesen? jól tolod.

mondjuk inkább gondolom ketten használjátok ugyanazt a regisztrációt.

és tényleg ennyire jutottál a 17 éves fiaddal, hogy ilyeneket kérdezget a neten idegenektől?

ha azt mondják tól sok, akkor kidobtok belőle?

ha túl kevés, akkor még bevásároltok?

muhahahaha :D

2018. júl. 7. 11:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha ez nekem szólt (#11), akkor nem is szóltam bele, hogy mit kérdezzen, sőt válaszoltam is normálisan, csak nem értem, hogy miért ér annyit, hogy idegenek szerint mennyi ruhád van...

De igazad van, tényleg semmi közöm hozzá, hogy ő mit kérdez.

2018. júl. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!