Ennyi ruha kevés vagy átlagos?
Figyelt kérdés
ősz/tél:
1 pufikabát
1 szövetkabát
1 parka
1 puffdzseki
1 trench coat
2 bőrkabát
7 pulóver
9 póló
2 egyberuha
2 kötött ruha
8 farmer
nyár:
9 póló
2 ing
9 szoknya
4 farmer
13 egyberuha
Tavasszal ugyanazt hordom, mint ősszel.
Rövidnadrágom nincs, azt majd veszek.
Bugyi: 20 körül
Melltartó: 13
Egyéb mint cipő, táska, sálak szintén van.
Nem végzek olyan munkát, ahol dresscode lenne (diákmunkázok), így kifejezetten elegáns darabjaim nincsenek.
Alkalmi ruhám kettő van.
2018. jan. 17. 22:04
2/9 anonim válasza:
Nagyon is sok. Minek ennyi kabát, 8 farmer, 13 melltartó? A többiről nem is beszélve.
4/9 anonim válasza:
A kabátokat meg a melltartókat sokallom, de a többi szerintem oké.
5/9 anonim válasza:
Átlagos.
Nem mondanám hű de soknak ennyi kb nekem is van.
6/9 anonim válasza:
Hát nekem ennél sokkal kevesebb ruhám van... (Anyagi okok.) De szerintem nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség, a kihasználhatóság.
7/9 anonim válasza:
Nekem ennél kb 3x annyi ruhám van. Kinek mi a sok vagy kevés. Különben sem tartozik senkire hogy mennyi ruhád van neked, vagy nekem, vagy xy-nak. Ezt csak azért írom mert itt a válaszadók háromnegyede beszól hogy sok is meg minek ennyi ruha. Nem mindegy?
8/9 anonim válasza:
Höh én is elkezdtem hüledezni, mennyi...aztán rájöttem, hogy nekem is rengeteg ruhám van, csak a nagy részét nem hordom.
9/9 anonim válasza:
Mindenkinek más az elég. Ha te soknak érzed sok, ha kevésnek kevés. Nem vagyunk egyformák. Nekem szerintem ettől több van, viszont farmerom 2 meg 1 itthoni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!