Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok, de atlagos ruha, vagy...

Sok, de atlagos ruha, vagy kevesebb, de egyedibb?

Figyelt kérdés

Azzal tisztaban vagyok, hogy a stilus az egyfajta, viszont sok csajt latok nyaron ektalpu szandalban, vilagos mintas ruhaban.

Most tegyuk fel nem jobban megeri venni egy olyan mintas ruhat, ami nem jon szembe velunk az utcan, es persze lehet, hogy duplaja annak, mint amiben masok jarnak, de maradandobb...

2015. jan. 19. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Én sosem értettem ezt görcsös kitűnni vágyást. Ha nekem tetszik egy ruha, vagy összeállítás (pl világos ruha, éktalpú szandál) akkor baromira nem érdekel hány embernek van olyan. Tetszik és kész. Nekem nem az a "stílus", hogy görcsösen olyan ruhadarabokat válogatok amikről úgy gondolom hogy kevesen hordják.. Szerintem a stílus, ha felvállalod ami neked tetszik, telibeszarva azt, hogy mások mit gondolnak róla. Egyébként pedig, az átlagos ruhákat is lehet úgy kombinálni, hogy az egyedi legyen.
2015. jan. 19. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ az egyedi se biztos hogy sokkal drágább. A lényeg hogy jól érezd magad benne. Az átlagos fazon is tűnhet egyedinek nem megszokott színben. Vagy az átlagost is fel lehet dodni egyedi ékszerrel. Az összhatás számít. Hiába egyedi ha arra a testalkatra nem áll jól. Amit nem készítő készít az bármikor szembejöhet veled az utcán. Pl. Virginiában is mindenből csak 4-5 darab van. Mégis szembejött velem a villamoson, mert a bolti eladó is aznap pnt olyan felsőt vett fel, amilyet én vettem nála.
2015. jan. 19. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj a kevés, feltűnő ruhával, hogy baromi feltűnő, hogy ugyanazt a néhányat cserélgeted. Akkor már inkább ne legyen feltűnési viszketegséged.

Egyébként miért kéne mindenképp egy stílusban nyomulni? Vannak egyedi cuccaim, megfelelő helyzetben tök jó, de ettől még simán felveszek farmert pólóval, mert nem kell mindig feltűnősködni. Hiába mondják, úgyse leszel egyedi hópihe - legalábbis nem a külsőddel.

Legésszerűbb olyan cuccokat venni, amik tetszenek, jól állnak, nem okoz hiányt a kasszádban. Hogy ezt épp magadnak kell megvarrni, egy second hand üzletben bukkansz rá, vagy valamelyik pláza üzletben... komolyan számít?

2015. jan. 19. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem több ruha KELL.
2015. jan. 19. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sok egyedi ruha... és attól hogy egyedi még nem feltétlenül drágább egy ruha. De ha valakinek a tucat tetszik akkor hordjon olyat, tök mindegy hogy másnak is van-e olyan... lényegtelen dolog.
2015. jan. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!