Több vagy kevesebb ruha? Egy kis közvéleménykutatás
Na most lenne pár kérdésem, amit szeretnék megtudni tőletek :-)
1. Inkább vesztek egyetlen jó minőségű ruhát/kiegészítőt (táska, cipő) drágán, vagy vesztek többet, ami picit silánybb minőségű? Tehát inkább legyen kevesebb ruhátok, amit kevésbé lehet változatosan kombinálni, vagy legyen több, amit lehet többféleképp?
2. Hol szoktatok vásárolni?
3. Milyen gyakran vásároltok?
4. Meg vagytok elégedve az adott ruhabolttal?
5. Hol vásárolnátok legszívesebben (mert nincs mindenkinek korrekt fizetése, és ne olyanokat mondjatok, hogy Burberry meg LV, hanem megfizethetőbb boltokat :))?
6. Turkáló vagy ruhabolt? (Ebben az esetben fennáll ugye, hogy használt vagy új)
6. Milyen a stílusotok? (Tehát mint vintage, alternatív, hétköznapi, stb.)
7. Nő/férfi vagy, hány éves?
:)
1, Jó helyen olcsón lehet beszerezni minőségi ruhákat. Pl. turiban szinte új, tiszta bőr cipőt is lehet venni 3000 Ft-ért.
2, Csak turkálóban vásárolok, ahol elég olcsók a cuccok és így is van olyan, ami 6 éves és mégsincs semmi baja, pedig sokat hordom.
3, Havonta egyszer megyünk a férjemmel túrni :D
4, Igen, meg vagyok elégedve vele, mert szinte mindig találunk valamit. Nyilván nem konkrét elképzeléssel megyünk egy turkálóba, mert akkor hétszentség, hogy pont az nem lesz.
5, Már kiderült, hogy turkálóban :D
6, Megint csak turi.
7, Goth és metálos keveréke
8, 24L
1. Attól függ miről van szó. Pólóban tökéletes a Pimkie és társai 3000 Ft körül, de mondjuk cipőben inkább kevesebbet de jót veszek (utoljára Scholl bokacsizma).
2. Pimkie, Reserved, H&M
3. Van hogy hetente elnézek a Camponába de van hogy ritkábban. Idő és persze pénz kérdése.
4. Zömmel igen, nem véletlen járok a fent felsoroltakba.
5. Gas, Replay, G-Star pl farmercuccok terén, táskák Zara drágább kollekciója, de ezeket most nem tehetem meg.
6. Ruhabolt, nem vagyok turis. Volt egy idő mikor voltam, de mivel az árak ott vetekednek a plázás leárazásos árakkal, egyértelmű hogy nem turizok.
7. 29/L
1. Jobb szeretem a draga, minosegi, markas ruhakat. Ebbol tobb van. Persze vannak olcsobb darabok is de abbol kevesebb.
2. NewYorker, My 77, kulonfele sportboltok. Adidas, Nike, H&M
3. Amikor van penzem :D van, hogy hetente ramtor a vasarlasi kenyszer, es ilyenkor nem erdekel, hogy anya mire adta a penz, muszaj vennem valami jo ruhat *-*
3-as vagyok meg mindig:
4. Minosegben tokeletes. Arban lehetne egy kicsit olcsobb.
5. En legszivesebben vmi Prada boltban vasarolnek. Es Louise Vuitton, Coco Chanel.. jo nem a leg megfizethetobbek de itt vasarolnek :)
6. Ruhabolt!!! Turkalo csak nagyon ritkan. Mondjuk amikor vmi kis kiegeszitore van szuksegem ami nincs itthon de boltba egy alkalomert draga lenne.
7. Nekem eleg valtozatos. Inkabb az egyszeruseg hive vagyok, egy naci, egy felso, es meg van oldva. Tehat nem vagyok egy "cicababa". Szeretem a sportos ruhakat ( bar az utobbi miatt inkabb csak a marka vonz ;) adidas<3 )
8. 14/L
1. Inkább legyen több, mert akkor 1-1 darabot ritkábban hordok, nem mennek hamar tönkre, és változatosan is tudok öltözködni.
2. Turiban, kínaiban, plázaboltokban. H&M-ben és társaiban leárazáskor szoktam menni, nagyon jó dolgokat lehet kifogni olcsón.
3. Húúú... Hát turiba minden héten benézek, és ha akad jó cucc, akkor megveszem :)
4. Meg vagyok elégedve velük.
5. Igazából ugyanott, ahol eddig.
6. Mindkettő! Turiban a felsőket imádom, viszont normális nadrágokat (többségében), alsóneműket csak és kizárólag rendes boltban érdemes vásárolni.
7. Nincs kifejezett stílusom, de leginkább a visszafogott, egyszerűbb, csinosabb ruhák jönnek be, amiket kiegészítőkkel fel lehet dobni. Azokat viszont ebayről veszem, töredéke a bolti árnak!
8. N/23
1 Nem gondolom hogy a az ár és a minőség egyenesen arányos.. vettem én már drágán sz_art, és olcsón szuper minőséget. De szerencsére már megtaláltam a nekem megfelelő boltot, ahol szuper a minőség, az ár pedig hihetetlenül olcsó. (és még csak nem is használt!)
2 A ruháim 70%-a inváziós, a maradék harminc pedig változó..Tally Weil (csak ha valami nagy leárazás van, 6000ret én nem adok egyetlen pólóért sem), Bershka,Néha az Auchanban, de ott inkább fehérneműket/harisnyákat.(és rohadt jó bőrdzsekiik vannak, a 8 bdzsekimből 4 tőlük van, és nagyon szeretem őket :) )
4 Amint említettem az Invázióval nagyon, a többi meg úgyis csak kiegészítő, úgyhogy olyan nagy elvárásaim nincsenek feléjük, de azokkal is.
5 Ott vásárolok jelenleg is :)
6 Ruhabolt. Nem szeretem a turkálókat..nekem mondhat akárki akármit, hogy ilyen minőség-olyan minőség, ilyen áron-olyan áron..nekem nem éri meg. Én nem szeretek olyan ruhában lenni, amit más valaki (Számomra ismeretlen) már hordott.Mivel egyébként is elég olcsón vásárolok, az árbeli kérdés fent sem áll, és ha feltennéd a kérdést valakinek, hogy egy adott áron, a használtat vagy az újat venné-e, szerintem egyértelmű a válasz.
6 Nőies, rockos :)
7 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!