Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért érzek úgy hogy olyan...

Miért érzek úgy hogy olyan sok minden kéne nekem, aztán mikor átgondolom akkor jövök rá, de minek hisz van már?

Figyelt kérdés

Ruha, cipő, papucs, melltartó, bugyi, ágynemű, törölköző,

mindig szeretnék valamit, persze aztán sosem veszem meg mert rájövök hogy annyi van hogy nem úgy nézek ki mint az afrikai gyerekek hogy nincsen semmi, mert azért van.

Szeretnék mindig venni másikat , mert hamar megunom amim van,főleg akkor ha sokszor látnak abban a ruhában, de aztán könnyen lemondok róla.

Egyszerűen csak össze kéne jól válogatni a ruhadarabokat és már is új ruha stílusom lesz.

Más is így van ezzel?

2014. dec. 21. 16:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Ez általában akkor fordul elő ha kapok 1-2 ruhát ajándékba vagy valamit és elkap a mohóság és akkor még többet akarok, még ha nekem is kell megvenni, aztán elillan a pillanat másnapra.
2014. dec. 21. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha van miből, akkor nyugodtan vegyél magadnak több ruhát, ne legyen azért bűntudatod, mert másnak nem jutott ennyi. Vagy esetleg fektesd be a pénzt, járj el különféle tréningekre, ha annak nagyobb hasznát érzed. Illetve a megunt ruhákat mindig elviheted a ruhagyűjtő konténerbe, azok pedig jó helyre fognak kerülni. Vagy még ott az a lehetőség ellensúlyozásképp, hogy önkéntes leszel.

Nekem is szokott ilyenem lenni amúgy; amikor nincs pénz, akkor vásárolgatnék mindenfélét, amikor meg van, akkor nem tudok mit kezdeni vele hirtelen, mert úgy tűnik, hogy mindenem megvan. Talán csak valami biztonságérzetet nyújt a pénz, a ruhák felhalmozása. Két-háromnapos kirándulásra is világéletemben tömött sporttáskával indultam... hátha szükség lesz még egy pólóra meg váltócipőre :D

2014. dec. 21. 16:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez az hogy nem nagyon engedhetem meg magamnak, de azt sem mondhatom hogy nincsen mert van.
2014. dec. 21. 16:53
 4/4 anonim válasza:
A megunt ruhákat eladhatod és a kapott pénzből vehetsz magadnak újat. Vagy nézz DIY videókat a neten, amivel átalakíthatod a ruháidat, a youtube tele van ilyen tutorial-okkal
2014. dec. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!