Lányok, akik nem hordanak szoknyát, munkahelyre nyáron mit vesztek fel alulra?
Az előző munkahelyemen nem volt megszabva, ki miben megy, majdnem mindenki forrónaciban (nagyon rövid, majdnem seggkidobós nadrágban) járt dolgozni. Nekem is csak olyanjaim vannak, illetve hosszú nadrágok, amiket télen is hordok.
Az új munkahelyemen viszont öregasszonyokkal dolgozok együtt, félek hogy ha jön a nyár és én bejövök forrónaciban, akkor megszólnak. Hosszú nadrágot viszont nem vehetek fel, mert az új munkahelyemen nincs légkondi, ezért bent majdnem olyan meleg lesz nyáron, mint kint. Negyven fokban meg a fene akar hosszú nadrágban ücsörögni...
Viszont szinte soha nem szoktam boltban olyan nadrágot látni, ami a nagyon rövid és a hosszú között van, ilyen térdig érő vagy ilyesmi. Ráadásul alacsony vagyok és a lábközépig érő nadrágoktól még alacsonyabbnak tűnök. :(
Mégis mit kéne hordanom a nyáron szerintetek? :(
A forrónaci nem lányos inkább kvás :)
Na de tényleg, viccet félretéve, a forrónaci minden csak nem nőies.
Van kb. combközépig érő naci.
Bár nekem már az is "sok" nyárra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!