Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik nem hordanak...

Lányok, akik nem hordanak szoknyát, munkahelyre nyáron mit vesztek fel alulra?

Figyelt kérdés

Az előző munkahelyemen nem volt megszabva, ki miben megy, majdnem mindenki forrónaciban (nagyon rövid, majdnem seggkidobós nadrágban) járt dolgozni. Nekem is csak olyanjaim vannak, illetve hosszú nadrágok, amiket télen is hordok.

Az új munkahelyemen viszont öregasszonyokkal dolgozok együtt, félek hogy ha jön a nyár és én bejövök forrónaciban, akkor megszólnak. Hosszú nadrágot viszont nem vehetek fel, mert az új munkahelyemen nincs légkondi, ezért bent majdnem olyan meleg lesz nyáron, mint kint. Negyven fokban meg a fene akar hosszú nadrágban ücsörögni...

Viszont szinte soha nem szoktam boltban olyan nadrágot látni, ami a nagyon rövid és a hosszú között van, ilyen térdig érő vagy ilyesmi. Ráadásul alacsony vagyok és a lábközépig érő nadrágoktól még alacsonyabbnak tűnök. :(

Mégis mit kéne hordanom a nyáron szerintetek? :(

2018. márc. 9. 16:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát pedig a forrónaci is elég lányos nem? Ha azt felveszed akkor már szerintem adhatnál egy esélyt valami szoknya félének is.
2018. márc. 10. 15:34
 12/17 anonim ***** válasza:

A forrónaci nem lányos inkább kvás :)

Na de tényleg, viccet félretéve, a forrónaci minden csak nem nőies.

2018. márc. 10. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát oké, de semmiképp sem fiús az tuti :D
2018. márc. 10. 16:29
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Én vékony nadrágot hordok, aminek ilyen nagyon könnyű anyaga van.Vagy sima egyenes szárú, vagy bokavillantós, vagy culotte fazon, vagy hosszú bővülő szárú, mikor milyenhez van kedvem.
2018. márc. 10. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Van kb. combközépig érő naci.

Bár nekem már az is "sok" nyárra :D

2018. márc. 11. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
En ugyan nem dolgozom, de tavaly a Takkoban vettem egy elegans(abb) sotetkek,vaszon rovidnadragot ami combkozepig er. Nem tudom hogy a combkozep megfelelo hosszusagu-e neked, de ugyanez a fazon terdig eroben is volt.( Vagy a h&mben lattam hasonlokat)
2018. márc. 11. 16:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Irodába nagyon gáz a forrónaci! Teljesen mindegy hány évesekkel dolgozol. Járj utána, hogy van e erre valami szabály,aztán annak megfelelően gondolkodj. Egyébként vannak nyári hosszúnadrágok is. Lábközépig érő nadrág is lehet jó neked, egy ízléses magassarkúval. 28N
2018. márc. 13. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!