Fiúk is hordanak télen harisnyát?
Harisnyanadrágról már hallottam, de főleg gyerekeknél. Én tuti fel nem vennék ilyet (30F). :-)
Szerintem a mai enyhe teleken egy bélelt nadrág bőven elég.
Èn fiú lètemre szeretem hordani a harisnyát, nekem semmi bajom vele, vastag pamut lábfejeset szokatam.
Nem tudom mások mit gondolnak a harisnyáról de szeretem simán unisex viselet ès nagyon praktikus is ilyenkor.
Ha fázik akkor biztosan.
Én is a páromtól kaptam egy nejlonharisnyát késő ősszel mikor már hidegebb volt és nagyon bevált mert kényelmes nem csúszkál nem gyűrődik és ha esetleg megizzadnál benne az anyagának köszönhetően hamar megszárad.
Csak ajánlani tudom, azóta sokat vettem magamnak, persze nőiből mert az olcsóbb mint a férfi és szinte semmi különbség a kettő között.
Szerintem jó ötlet, legalább is nekem hordja a párom, én is vettem neki harisnyát, vastag pamutot, igaz először kicsit furának tartotta hogy harisnya van rajta, mert egyesek szerint ciki ha férfi harisnyát hord télen, de úgy volt vele kipróbálja milyen lesz.
Aztán mondta is nekem hogy kellemesen csalódott benne és teljesen meg volt vele elégedve.
Még annyit tett hozzá, hogy miért gondolják mások cikinek ha egy férfi harisnyát hord télen, én sem hordtam eddig de legalább én kipróbáltam és láss csodát nekem meg is felelt.
"Nekem ráadásul még tetszik is amikor harisnyában van" :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!