Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk is hordanak télen harisnyát?

Fiúk is hordanak télen harisnyát?

Figyelt kérdés
Elèg sok helyen látom hogy árulnak fiú/fèrfi harisnyát. Ès arra gondoltam veszek a barátomnak, mit gondoltok jó ötlet? Fogja hordani?
2017. dec. 20. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Harisnyanadrágról már hallottam, de főleg gyerekeknél. Én tuti fel nem vennék ilyet (30F). :-)

Szerintem a mai enyhe teleken egy bélelt nadrág bőven elég.

2017. dec. 20. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Bankrablóknál előfordul.
2017. dec. 20. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nézd, ez attól függ, h a barátod hogy viszonyul a témához. Én pl szoktam, ha olyan az időjárás, vagy épp olyan kedvem van. Rajtam kívül is vannak srácok, akik hordják. Viszont vannak (szintén sokan), akik mereven elzárkóznak a harisnyáról ilyen-olyan indokra (ebbe most nem mennék bele)hivatkozva. Az egész azon múlik, h a barátod melyik oldalhoz tartozik. Legfeljebb, ha nem akarja hordani, akkor majd elhasználod Te, mert elmondanám, a csomagolásán, és az árán (jóval drágább a férfi) kívül nem sok különbség van a férfi és a női harisnya között. Olyannyira, h én is inkább nőit veszek, mert az kb akárhol beszerezhető. Viszont javaslom, h először mindenképp férfi harisnyát vegyél neki, úgy talán picit emészthetőbb a dolog. Aztán, ha bejön neki a dolog, akkor úgy is tök mindegy lesz. Vagy amivel még esetleg érdemes lehet megpróbálkozni, h a saját harisnyáid közül adsz neki egyet, hátha azt úgy szívesebben felveszi, h tudja, h rajtad volt. Nekem pl ez jött be, az akkori párom harisnyáit kaptam meg, amit ő már nem tudott használni, de nekem még jó volt nadrág alá. Ad egy, izgi volt a tudat, h a párom egy ruhadarabját hordom titokban, ad kettő, hamar rájöttem, h nagyon praktikus, és kényelmes. Aztán szétmentünk a leányzóval, de a harisnya hordása megmaradt, mert nagyon megszerettem hordani. Mondjuk az az egy hátránya van, h mindig parázok ismerkedésnél, h mit szól hozzá az illető főleg annak tudatában, h a legtöbb nő utálja a harisnyát, és nyilván nem úgy kezdődik a beszélgetés, h "figyu, amúgy szereted a harisnyákat, mert én igen". Mert azért valljuk be, nem túl szokványos, és elfogadott dolog férfiként harisnyát hordani...
2017. dec. 21. 02:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Èn fiú lètemre szeretem hordani a harisnyát, nekem semmi bajom vele, vastag pamut lábfejeset szokatam.

Nem tudom mások mit gondolnak a harisnyáról de szeretem simán unisex viselet ès nagyon praktikus is ilyenkor.

2017. dec. 21. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha fázik akkor biztosan.

Én is a páromtól kaptam egy nejlonharisnyát késő ősszel mikor már hidegebb volt és nagyon bevált mert kényelmes nem csúszkál nem gyűrődik és ha esetleg megizzadnál benne az anyagának köszönhetően hamar megszárad.

Csak ajánlani tudom, azóta sokat vettem magamnak, persze nőiből mert az olcsóbb mint a férfi és szinte semmi különbség a kettő között.

2018. jan. 4. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem jó ötlet, legalább is nekem hordja a párom, én is vettem neki harisnyát, vastag pamutot, igaz először kicsit furának tartotta hogy harisnya van rajta, mert egyesek szerint ciki ha férfi harisnyát hord télen, de úgy volt vele kipróbálja milyen lesz.

Aztán mondta is nekem hogy kellemesen csalódott benne és teljesen meg volt vele elégedve.

Még annyit tett hozzá, hogy miért gondolják mások cikinek ha egy férfi harisnyát hord télen, én sem hordtam eddig de legalább én kipróbáltam és láss csodát nekem meg is felelt.

"Nekem ráadásul még tetszik is amikor harisnyában van" :)!

2018. jan. 6. 06:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom a harisnyanadrággal, van olyan barátom aki azt mondta ő bizony fel nem venné, de azt is mondta hogy nem fog ezért basztatni, végülis ha nekem kényelmes meg szeretem hordani akkor nyugodtan vegyem fel.
2018. jan. 18. 06:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha vesemedence gyulladással megy az orvoshoz akkor csorba esik a férfiúi hiúságán és elgondolkozik rajta hogy miért is jó a hidegbe feszíteni "férfiként"...
2018. jan. 18. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!