Nemetorszagban es ausztriaban tenyleg hordanak a fiuk is harisnyat? Es tenyleg lehet kapni a boltokban?
Figyelt kérdés
Nem noi nylon harisnyakra gondolok, hanem vastag telire.2014. szept. 1. 22:24
1/9 anonim válasza:
En mar 5 eve jarok ausztriaba suliba, de meg egy himnemun sem lattam eddig harisnyat. Amugy ezt honnan hallottad? En csakis arra tudok gondolni, hogy arrol a vekony alsooltozekrol van szo, amit sieleskor vesznek a sigatya ala.
2/9 savanyújóska válasza:
Azt peniglen jégeralsónak hívják, és most is egy olyanban ülök a gép előtt. Szerintem az ideális alulöltözék, ha fázol, mégsem harisnya, de elég vékony, hogy ne zavarjon.
3/9 anonim válasza:
britek is. longjohnnak hívják, és gyakori.
4/9 anonim válasza:
en Magyarorszagon is vettem fel pl. korcsolyazashoz, szankozashoz. Magyarorszagon is lehet kapni.
5/9 anonim válasza:
És, nálunk is lehet férfi nejlonharisnyát is kapni, nagy dolog pláne nadrág alatt , én idehaza lakom és hordok harisnyát, nem csak télen, hanem egész évben nylont,úgy is hogy látszódik a lábamon, ami vastagabb 40-50 denest, nálunk is árulnak vastag és vékony harisnyát is férfiba.
6/9 A kérdező kommentje:
Engem kimondottan telre erdekelne vastagabb :)
2014. szept. 2. 15:29
7/9 anonim válasza:
Tudom, szerintem sok országba hordanak, nem nagy dolog, harisnya jobb is mint az egyéb rucik, ha jó a méret és kényelmes, nadrág alatt nem látszik. Én télen alulra veszek nylont, felülre mikroszálasat, ilyenkor csak vékonyat.
8/9 anonim válasza:
Lehet kapni itthon is. Ha meg fel akarod venni hosszú nadrág alá mikor fázol, ne is gondolkodj rajta, hogy felvedd e. Vedd fel és kész, úgyse látja senki.
9/9 anonim válasza:
De rövidnadrággal se rossz én imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!