A vegetáriánusok nem hordanak bőrcipőt. De akkor milyen cipőt hordanak ami nem megy tönkre 2 hét alatt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 10:36
1/7 anonim válasza:
Én Quechua műbőr bakancsot hordok.
2/7 anonim válasza:
Textil/gumi? Én pl converse meg műbőr reiker cipőket hordok.
3/7 anonim válasza:
Vegetáriánus vagyok és mézen kívül semmi állati eredetűt nem fogyasztok. Mivel nem elvből teszem, hanem egészségügyi okokból, hordok bőrcipőt (és táskát is).
4/7 Metionin válasza:
Én nem vagyok vega viszont a műbőr cipőim is 2-3 évet bírnak. Most vagy kifogtam vagy valamit jól csinálok.
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok vega, de szerintem utoljara ovodas koromban volt borcipom, megis hordok egy cipot 3-4-5 evig is altalaban. Semmi bajuk. A sportcipoket raadasul nyugodt szivvel behajitom a mosogepbe, ha nem csak a talpa koszos.
6/7 anonim válasza:
Hiszed vagy sem, azért van némi átmenet a krokodilbőr gálatopán és az egyszerhasználatos kínai tornacipő között. Műbőr félcipőket hordok (a Deichmann és a Reno alacsonyabb árkategóriában szoktam vadászni), egy-két évet kibírnak intenzív használat mellett.
7/7 anonim válasza:
De azért szegény kis állatokat jól összetapossák, pl hangyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!